Setari Cookie-uri

Dragoste pe bani: Fat Frumos de 4 stele

Barbatul...vesnica problema si dorinta a femeilor, de la Neaderthalian la Mircea Solcanu.

Daca in aceasta scara a evolutiei nu vezi o problema, atunci avem o problema!

Trucurile de infrumusetare ale femeilor… acum unisex

Un personaj dintr-un film a spus odata ca femeile sunt precum carnatii: daca vrei sa le savurezi, nu trebuie sa vezi cum se pregatesc. Femeile petrec timp pretios din viata lor epilandu-se, pensandu-se, vopsindu-si parul, facandu-si manichiura, pedichiura, intorcandu-si genele, punandu-si masti de argila sau de fond de ten (in functie de obiceiuri si de momentul zilei), ungandu-si pielea cu fel de fel de crème parfumate. A, stai, am zis ca femeile fac asta? Nu, am gresit. Intreaga populatie umana este asemenea carnatilor.


Foto: Shutterstock.com

Tricourile roz

Urci in metrou si vezi o fiinta interesanta, cu esarfa frumos colorata, geaca de piele mulata, blugi mulati pe fundul bombat si tinut inapoi, adidasi frumusei, comozi, fara marca a vreunui sex si iti spui: uite o tipa bine imbracata, chiar daca asorteurile nu sunt ca la carte. Si se intoarce persoana si… surpriza! Este de sex masculin, biologic vorbind.

Dragilor… cititori si cititoare, sa pastram totusi o limita intre sexe… una cromatica si una a moravurilor. Baietii nu trebuie sa poarte tricou la fel de roz ca Alinuta, nici sa se penseze mai mult decat Anda Adam cand era bruneta, nici sa aiba pielea de pe picioare lucioasa ca staniolul in soare dupa epilare, nu in zadar in reclamele pentru astfel de produse sunt femei!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.