Setari Cookie-uri

10 Asemanari intre Barbati si Animale

Barbatii sunt atat de greu de inteles uneori... de parca ar face parte din alta specie!

Tu de cate ori nu te-ai gandit ca, poate, iubitul tau, colegul de munca sau vecinul de la 2 face lucruri pe care le face un animal anume? Nu ma refer la felurile in care ii “alintam”, din categoria bou, porc, cap de bivol s.a.m.d.

Amuzant este ca barbatii chiar au trasaturi asemanatoare cu multe oratanii… Citeste mai departe pentru a vedea ce asemanari am gasit eu si completeaza-ma, cu prima ocazie!

Barbatul – lenes

Stii, exista mamiferul care chiar asa se numeste: lenes. 18 ore pe zi, lenesul se odihneste si mananca. E un fel de maimuta, numai ca mult, mult mai incet. Nu poate face mai multe lucruri vreodata si isi alege partenera foarte greu, lent, bazandu-se doar pe simtul olfactiv. Bine, partea cu simtul olfactiv nu este aplicabila in totalitate si barbatilor.

Sursa foto: Shutterstock.com

Barbatul – paun

Citește și:

El e cel care se umfla in pene cand zareste la orizont un mascul ce i-ar putea face concurenta. Cand e pur si simplu langa tine, te ignora total si isi vede de ale lui. Singurul moment in care iti poti da seama vreodata ca tine la tine este atunci cand un alt paun, cu mai multe pene, mai colorate pene, sau pinteni mai multi si mai puternici apare in peisaj. Daca exista riscul ca altcineva sa i te ia, atunci devine foarte atent la ceilalti, foarte dragastos si apropiat de tine, foarte infoiat si sigur pe el (cel putin aparent).

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.