Setari Cookie-uri

Desfatari erotice: Orgasmul sanilor

Unele parti ale corpului tau sunt mai prietenoase decat altele. Asta stiai. Sa iti spun si vreo doua lucruri pe care nu le stiai...

Ce zic?

Mda, pai… poate nu stiai ca se poate, poate nu stiai cum sau poate nu stiai ca are propriul nume. Poti incerca daca inca nu s-a intamplat si te tenteaza, nu are ce sa fie rau, are ce sa fie bine. Ei, nu te mai mira atat! Am prietene care se excita numai cat se gandesc la parti sau episoade cu iubitii lor!

Numai ca trebuie sa tii cont de faptul ca femei diferite sunt excitate de lucruri diferite, intensitatea difera si, mai ales, de faptul (dovedit stiintific de dr. Herbert Otto) 23 % dintre femeile testate au atins acest tip de orgasm.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Cum definim?

Cum, se poate sa ai orgasm fara sa implici in contact niciun organ genital? Se pare ca da, dar celelalte parti din corpurile voastre trebuie sa rezoneze ca cea mai fina chitara bine acordata!

Orgasmul mamar este definit ca fiind starea de extaz asemanatoare orgasmului “normal”, obtinuta in urma unui soi de preludiu ceva mai intens, a masajului sanilor, cu accent pe mameloane, desigur.

Citește și:

Pentru foarte multe femei, un simplu sarut pe san, venit atunci cand trebuie, este unul dintre cele mai excitante gesturi, dar nu ajungi la orgasm dupa un simplu, singur sarut.

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.