Setari Cookie-uri

8 Sfaturi erotice de la profesioniste

Cum sa-ti pastrezi barbatul doar pentru tine.

Critici deseori femeile usoare pentru comportamentul lor dezinhibat fata de barbati? Mai gandeste-te o data inainte sa raspunzi afirmativ si mai de graba invata cateva secrete de la ele.

1. Ai incredere in tine

Nu ai masurile 90-60-90 si nici parul nu-ti flutura in vant ca al manechinelor din reclama. Ei, si, ce e cu asta? Degeab arati ca un model daca stai ca lemnul in pat. Da-l pe spate cu miscarile tale si va ramane cu adevarat impresionat. Ai incredere in tine si nu-ti mai studia neincetat defectele.

erotic sursa foto: shutterstock.com

2. Joaca un rol

In viata de zi cu zi esti iubita afectuoasa si devotata? Ia schimba rolul, cel putin pentru o noapte. Inspira-te din comportamentul profesionistelor dezinhibate, care isi intra cu usurinta in orice rol. Fii o secretara indrazneata sau o necunoscuta misterioasa. Comporta-te diferit, ca si cum ar fi prima data cand faci sex cu iubitul tau si ofera-i senzatii de neuitat.

Citește și:

3. Fii vulgara si dezinhibata

Nu te sfii sa ii faci propuneri indecente. Iti doresti sa incerci pozitii noi si vrei sa iti indeplineasca o fantezie? Spune-i tot ce iti trece prin cap in materie de sex. Va fi mai mult decat incantat sa descopere ce se afla in mintea ta. Si, bineinteles va ramane placut impresionat de noua ta atitudine.

profesioniste sex sursa foto:Petrenko Andriy/Shutterstock Images LLC

4. Vorbeste-i murdar

Ti s-a mai spus, nu-i asa, dar niciodata nu ai incercat sa pui in practica acest sfat. Seara, inainte de culcare sopteste-i la ureche cuvinte murdare. Transforma preludiul romantic intr-unul pasional, presarat cu propuneri fierbinti. Spune-i unde ai vrea sa fii atinsa si incurajeaza-l sa iti vorbeasca in acelasi fel. Nici nu stii de cat timp astepta sa faca asta.

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.