Setari Cookie-uri

Personalitatea voinicului: 5 Tipuri de penis

Si obiectul iubitului tau are personalitatea lui. Nu ti s-a parut, uneori, ca te priveste direct in ochi?

Credeai ca numai Georgica are temperament? O, nu, si „mica” lui poboaba, stii tu... desertul, are propriile capricii. Se trezeste si cand vrea, si cand poate, si cand are de ce. Se trezeste mai des decat Georgica.

De asemenea, ciocoflenderul asta nu are standardele foarte inalte in ceea ce priveste aspectul femeilor, desi uneori este mai eficient cand lucreaza cu superiorul lui, Cerebel (fara trimitere la starul mioritic).

Pentru ca orice persoana intra intr-o categorie sociala, si bijuteriile barbatilor sunt de mai multe feluri.

Sfatul general privind intalnirile cu Magicienii este urmatorul: nu aprinde focul daca nu vrei sa gatesti nimic!

1. Ciocoflenderul Dragut

Frumos, semet, drept si sigur pe el – il stii, este ala cel mai indraznet, cu nasul pe sus tot timpul, care nu place pe oricine, dar reactioneaza la primul tau sarut. Sta drept in fata ta si abia asteapta sa se unduiasca in interiorul tau primitor si calduros.

Citește și:

Cand il privesti, arata ca si cum ti-ar zambi promitandu-ti intalniri memorabile: partide lungi cu eficienta maxima sau poate chiar multipla, joaca surprinzatoare in fiecare dimineata pentru zile pline de buna dispozitie, disponibilitate pentru orice... gust.

Lui nu ii e teama nici de vremurile cand trebuie sa isi poarte jobenul de magician, nici de vremurile cand trebuie sa isi lase copiii liberi si nu va da niciodata gres. Nu se va lasa intimidat de Magicieni mai mari sau Magicieni mai cunoscuti, pentru ca el stie ca ce face el este exact ce vrei, cu toate relativele dorintelor tale.

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.