Setari Cookie-uri

Personalitatea voinicului: 5 Tipuri de penis

Si obiectul iubitului tau are personalitatea lui. Nu ti s-a parut, uneori, ca te priveste direct in ochi?

4. Capcaunul

Mare si capatanos! Si cu asta am spus totul. Nu are sentimente sau impresii proprii: stie exact ce are de facut, executa si pleaca. Uneori, tinde chiar sa fie putin cam... dur! Dar nu in sensul bun al fermitatii, ci in felul acela care te face sa iti doresti sa nu fii tu acolo atunci, felul acela care te face sa te simti doar un vagin ocazional.

Insensibilitatea Capcaunului isi are originea in aroganta datorata inaltimii sale: stie ca e mai crescut decat majoritatea populatiei si atunci isi ia lumea in cap. Uneori... chiar la propriu! Capcaunii au tendinta sa puna la incercare cat mai multe femele... indiferent de culoarea parului, marime, adancime, forma, culoare. Majoritatea sunt pro-caciulita tocmai din acest motiv (daca sunt si maturi si responsabili). Nu ar vrea sa moara inainte de vreme sau sa mearga la doctor decat... nu, niciodata!

Citește și:

De cele mai multe ori, Capcaunul nu va vrea sa planteze seminte in gradina ta, dar nu pentru ca este gradina ta, ci pentru ca asta ar insemna prea multe responsabilitati in pentru viitor si oprirea experimentarilor, la un moment dat. Scopul Capcaunului nu este intemeierea unui camin, ci distractie: cat de multa se poate!

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.