Setari Cookie-uri

Personalitatea voinicului: 5 Tipuri de penis

Si obiectul iubitului tau are personalitatea lui. Nu ti s-a parut, uneori, ca te priveste direct in ochi?

5. Nepriceputul

Magicianul Nepriceput nu are o figura sau o inaltime anume, dar il vei recunoaste dupa prestatie. Din pacate, indiferent cat de dragut este Georgica, poate avea un „neindemanatic” in pantaloni.

Ori se entuziasmeaza la fiecare intalnire cu orice placinta si se grabeste, ori se lasa coplesit de emotii si refuza sa dea ochii cu lumea. Cand se grabeste este dezastruos! Ori se foieste pe usa cu viteza luminii, chiar cu riscul sa intre pe usa din spate in haosul lui emotiv, ori are un ritm sustinut... pentru 5 secunde, cand termina, isi ia jucariile si pleaca acasa.

Nepriceputul timid este si mai rau... ori plange pentru a-ti multumi (pentru a-i multumi Bubulinei, de fapt) pentru ocazia pe care i-ai dat-o si termina pe tot abdomenul tau inainte ca tu sa iti fi dat seama ca cineva a inceput ceva, ori, in starea lui erecta, este inca moale si nu isi poate face nici macar O intrare spectaculoasa. Aici... mainile tale trebuie sa il maseze pentru a se relaxa si a fi capabil sa se invartoseze, pentru ca apoi sa ii arati care e calea, sa il imbarbatezi pe detinatorul lui, pentru ca timpul acela sa nu fie unul pierdut pe care nu il vei mai recupera si sa te asiguri ca e ultima data.

Citește și:

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.