Setari Cookie-uri

Cele 7 tipuri de orgasm feminin

Unul dintre lucrurile pe care nu le poate tagadiu nimeni este acela ca sexul este minunat. Barbatii nu vor pune niciodata la indoiala acest fapt si, cu atat mai putin femeile, intrucat lor le sunt rezervate cel putin 7 minuni, 7 tipuri speciale de orgasm

4. ORGASME ENERGIE

Acest tip de orgasme sunt invaluite in mister si nu pentru ca ar fi dificil sau imposibil de obtinut, ci pentru ca nu li s-a acordat suficienta atentie in cultura noastra. Orgasmele energie sunt obtinute prin controlul respiratiei si al energiei ce ne strabate corpul. Spre deosebire de tipurile clasice de orgasm ce au drept scop eliberarea de tensiunea sexuala, orgasmele energie au drept finalitate (dupa cum le spune si numele) generarea de energie.

Unele sunt incredibil de puternice iar altele sunt mai subtile. In general, cu cat acorzi mai mult timp acumularii de energie, cu atat vei avea orgasme mai puternice. Te vei simti de parca intregul tau corp este inundat de un val de electricitate, iar senzatiile obtinute pot fi sau nu sexuale. Un lucru este sigur, acest tip de orgasme este total diferit fata de tot ceea ce ai simtit pana acum.

Pe langa senzatiile electrizante obtinute, vei primi un bonus: te vei elibera de de emotii suprimate, de dureri psihice vechi si de orice alte blocaje daunatoare.


5.ORGASME CLITORIDIENE

Clitorisul este singurul organ destinat exclusiv placerii, iar orgasmele obtinute prin stimularea sa sunt singurele care nu au fost puse sub semnul indoielii.

Orgasmul clitoridian este de mai multe tipuri si el dureaza de la cateva secunde la cateva minute! De cele mai multe ori el poate fi atins atunci cand clitorisul este masat usor si cand este bine lubrifiat.

6.ORGASME COMBINATE

In timpul unui act sexual nu poti spune niciodata cu exactitate tipul de stimulare care te-a adus la extaz intrucat, de cele mai multe ori experimentezi orgasme combinate. Combinatia intalnita cel mai des este intre orgasmele clitoridiene si cele vaginale. Ar fi, insa, o mare pierdere daca aceasta ar fi singura combinatie posibila.

Cele mai norocoase dintre noi pot experimenta toate cele 7 tipuri de orgasm o data. Atentie insa la acest produs all in 1 intrucat va iesi cu scantei!


7.MEGA ORGASME

Supranumite orgasme-tsunami, megaorgasmele implica atat senzatii fizice puternice cat si emotii psihice! Ele pot dura de la cateva amarate zeci de secunde pana la cateva ore! Acestea necesita o cunoastere foarte buna a corpului si un control exceptional asupra afectelor. Este nevoie de asemenea de o pregatire spirituala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2005
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.