Setari Cookie-uri

15 lucruri pe care nu le stiai despre vagin

Descopera secretele intimitatii feminine

Vaginul este cea mai delicata parte fizica a unei femei. Functiile sale multiple, uneori miraculoase nu sunt cunoscute complet. Iata cateva dintre secretele acestuia.

1. Parul pubian este acolo cu un scop. De fapt, are chiar trei functii. Prima, semnalizarea oricarui mascul ca trupul tau este gata de imperechere si poate da nastere.

A doua functie este protejarea zonelor delicate iar a treia functie este de odorizant. Parul pubian capteaza feromoni iar mirosul, teoretic, atrage potentiali parteneri.

2. Clitorisul are peste 8000 de terminatii nervoase, in timp ce penisul are in jur de 4000.

3. Vaginul obisnuit are lungimea intre 7 si 10 cm. Insa el isi poate mari “capacitatea” cu 200%, atunci cand femeia este excitata.

sursa foto: shutterstock.com

4. Vaginul poate iesi in exteriorul corpului.Aceasta conditie medicala se numeste prolaps genital si poate afecta inclusiv uterul. Boala este provocata de slabirea muschilor si a ligamentelor care sustin vaginul .

Citește și:

Poate aparea in urma unei nasteri foarte violente care a provocat ruptura perineala sau a nasterilor repetate. Simpotmele sunt senzatiile de greutate in zona pelviana, dureri in zona lombara sau tulburari urinare.

5. Ce au in comun femeile si rechinii? Continutul de scualen. Substanta este intalnita atat in ficatul rechinului cat si in secretiile vaginale.

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.