Setari Cookie-uri

De ce te insala?

Sigur, este usor sa dai vina pe el. Dar chiar este doar vina lui?

Ceea ce ni se intampla este, pe jumatate vina noastra, trebuie sa ne obisnuim cu ideea. Totusi, nu trebuie sa pornim de fiecare data de la premiza ca noi insene facem ceva gresit si cautam sa dam vina pe altcineva.

Cand barbatul pe care il iubim ne inseala, ne pierdem mintile. Si, in loc sa ne gandim care ar putea fi cauzele, gasim vinovatii: el si cealalta! Dar acorda-ti un moment si intreaba-te unde s-a gresit? de ce te inseala?

Sursa foto: Shuttestock.com

Minunatul tau iubit te poate insela dintr-o mie de motive; poate ar fi mai eficient daca ti-ai intreba fostii prieteni de ce te-ar fi inselat sau de ce si-ar insela noua iubita. Printre motivele pe care le-ai auzi, cu siguranta s-ar afla cel putin doua dintre cele pe care ti le voi oferi eu.

Plictiseala, monotonie, lucruri primite fara niciun efort

Daca nu il faci sa lupte pentru momentele de afectiune sau pentru briosele tale speciale, nu le va aprecia niciodata. De asemenea, in intimitate este recomandat sa faci si niste schimbari din cand in cand, sa faceti joc de rol sau sa folositi jucarii, sa incercati pozitii noi. Programul de peste zi trebuie si el difersificat, asa ca cel al unui copil: din punct de vedere psihologic, nu este mare diferenta.

Citește și:

I se pare mai buna vrabia de pe gard
Barbatii au un sistem de functionare nu foarte greu de inteles: isi doresc ceea ce nu pot avea. Indiferent ca tu esti ciocarlie sau canar, daca va vedea o vrabie pe gardul vecinului, inconjurata de spini si lupi, s-ar da si peste cap ca sa ajunga la ea. Asadar, incearca sa nu il lasi niciodata sa creada ca te-a cucerit intru totul.

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.