Setari Cookie-uri

7 Pozitii sexuale adorate de barbati

Pe unde mai zboara imaginatia iubitului tau?

Cand vine vorba de sex, barbatii se vor ingramadi sa povesteasca si sa schiteze pe hartie pozitii complicate, tehnici speciale si tot arsenalul masculin pus la bataie atat pentru placerea lui, cat si pentru placerea ei. S-ar putea sa para ca, de-a lungul timpului, au testat tot ce se poate testa si au trecut prin fiecare pozitie sexuala posibila si unele chiar imposibil…de descris. Care sunt insa cele mai naravase pozitii dupa care acestia se dau in vant?

1. Prima optiune este, evident, femeia deasupra. Toti adora sa stea pe spate si sa-si lase partenera sa faca toate munca. Nici nu e de mirare daca stai sa te gandesti ca din aceasta pozitie, un barbat are acces la toate partile sensibile de pe trupul unei femei.

In plus, are parte de o priveliste deosebita . Nu ma refer acum doar la sanii tai pe care ii pot alinta in voie. Din aceasta pozitie, iti poate urmari expresiile faciale care valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte.

Citește și:

sursa foto: shutterstock.com

2. Doggy style

Preferam varianta in engleza, pentru ca traducerea neaosa este considerata vulgara. Sa impacam deci si capra si cainele.

Cei mai mult barbati adora aceasta pozitie pentru ca le ofera control total atat asupra trupului partenerei cat si asupra intensitatii actului sexual.

Penetrarea este mult mai profunda iar ritmul poate fi sustinut o bucata buna de timp. Sunt, de asemenea, numeroase femei care iubesc aceasta pozitie tocmai datorita intensitatii. Pentru un plus de senzatia, ridica-ti piciorul astfel incat sa stea sprijinit de soldul partenerului sau poti fi sustinuta cu mana de coapsa.

3. Pe perete

Stim ca nu e cea mai conventionala pozitie din lume dar aceasta este indicate pentru “una mica”. Atunci cand focurile pasiunii va apuca in bucatarie sau cine stie in ce alt loc al casei, nu are rost sa strabati tot drumul pana la patul confortabil din dormitor.

Citește și:

O partida incinsa de amor se poate desfasura foarte bine, multumesc si la vertical, sprijinita de un perete sau chiar sustinuta doar de bratele iubitului tau.

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.