Setari Cookie-uri

15 lucruri sexuale pe care TREBUIE sa le incerci

Sex pe propria raspundere

Chiar daca putine lucruri mai sunt noi zilele astea sub soare, nimeni nu se poate declara doctorand in Kama Sutra, exceptand cercetatorii britanici care sunt doctori in orice!

1. Masturbarea

Daca nu ai incercat-o inca, nu stii ce pierzi. Dragostea fizica de sine nu duce la destramarea celulei de baza a societatii, nu sterilizeaza actul sexual si nici nu e lucru neplacut in fata domnilor.

Este cea mai sigura si cea mai directa cale de a te cunoaste pe tine insati. Poti descoperi ce si cum iti place, iti vei cunoaste trupul si iti vei ghida usor iubitul spre satisfactia ta si a lui.

2. Sexul in camera de hotel

Chair daca pare o experienta din apanajul exclusiv al amantelor, confortul unei camera de hotel poate aprinde usor imaginatia ta si pe cea a iubitului tau. Nici macar nu trebuie sa cheltuiti bani pe o vacanta daca vrei sa va bucurati de “promiscuitatea” nocturna a unei nopti intr-un hotel.

Citește și:

3. Poate ca dusul impreuna nu este tocmai o noutate pentru voi dar ati incercat vreodata sa faceti asta pe intuneric? Bine, nu chiar bezna pentru ca se pot intampla accidente. In loc de culmile extazului, s-ar putea sa zburati impreuna spre camera de garda. Deloc romantic! Pune insa cateva lumanarele in baie, astfel incat sa dibuiesti cat de cat ce apuci cu mana si unde-ti pui piciorul.

sursa foto: shutterstock

4. Sexul oral

Probabil este una dintre cele mai mari dileme. Daca o facem, daca nu o facem, cine face primul, cat de mult poti sa deschizi gura, cat de agila e limba lui, oare miroase ceva ciudat…Cu toate acestea, sexul oral trebuie incercat macar o data in viata. E ca si cu mancarea. Daca nu ai gustat, de unde stii ca nu iti place?

5. Vantura-te toata ziua prin casa fara lenjerie intima pe tine si da-i de inteles iubitului tau printr-o metoda foarte subtila: pune-i mana sub fusta ta, lasa-l sa te atinga putin apoi pleaca.

Citește și:

6. Incearca anumite pozitii sexuale menita sa-ti stimuleze punctul G. Nu ai nevoie nici de rezistenta unei antrenoare de fitness si nici de cine stie ce adjuvanti si prelungitoare de penis. Stai intinsa pe burta cu picioarele apropiate. Ridica-ti putin fundul si lasa-l pe el sa te penetreze pe la spate. De asemenea, unul dintre voi iti poate stimula in acelasi timp si clitorisul. In cateva minute ai sa tipi de placere.

7. Promite-i iubitului tau un masaj si fa-l sa se intinda pe burta. Scoate-ti sutienul si bluza si lasa-ti sanii sa-i atinga usor spatele. In tot acest timp, sopteste-i la ureche cele mai ascunse fantezii ale tale apoi roaga-l sa ti le transforme in realitate.

In cel mai bun caz, te vei alege cu cea mai hot partida de sex pe care ai avut-o vreodata. In cel mai rau caz, poti face haz de urechile inrosite de rusine ale iubitului tau. Militam insa pentru prima varianta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.