Setari Cookie-uri

12 tipuri de orgasm

Vezi tu? Acestea sunt lucruri pe care TREBUIE sa le stii!

Majoritatea dintre noi nu stiu cat de multe tipuri de orgasm putem experimenta: unele dintre noi stiu doar despre un tip, altele stiu despre 3 sau 4 (intern, extern, multiplu si mamar), dar cate dintre noi stiu despre existenta a 12 tipuri de orgasm? Da, da! Ai citit bine: DOUASPREZECE tipuri de orgasm.

Foto: DepositPhotos

1. Orgasmul extern ( al clitorisului)

Este, pentru majoritatea fetelor, primul pe care il experimentam: atunci cand invatam despre aparatul reproducator si incepem sa citim povesti sexuale, ne atingem si ne stimulam clitorisul. Iti amintesti prima data cand ti-ai dat seama ca iti place sa te joci cu acea parte din pasarica ta? Felicitari! Iti amintesti prima ta masturbare!

2. Orgasmul mamar

Am mai discutat despre acest subiect. Acest tip de orgasm face parte (sau, cel putin, asa ar trebui) din preludiu: partenerul tau te iti va mangaia sanii urmarindu-ti indeaproape reactiile. Masajul concentric al sanilor conduce, pentru unele femei, la asa-numitul orgasm mamar. Partea mai putin placuta este ca... nu toate femeile au sanii destul de sensibili incat sa functioneze asta.

Citește și:

3. Orgasm in punctul G

mana jucausa pe abdomen sursa Shutterstock

... Sau orgasmul intern: chiar daca pentru unele dintre noi este mai greu de gasit, nu inseamna ca acesta este un mit. De indata de punctul G este stimulat tu esti teleportata in al noualea cer.

Imagineaza-ti, numai, si ce se intampla atunci cand partenerul tau incepe sa iti cunoasca zonele sensibile si te... stimuleaza din nou, si din nou, si din nou, si...

4. Orgasm in punctul A

Nici macar nu stiai ca exista un punct A, nu-i asa? Ei bine, se pare ca exista si ca este localizat in interiorul vaginului, pe peretele frontal, la o adancime aproximativa de 7 cm. Mult spor partenerului tau sau jucariilor tale la gasirea lui!

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.