Setari Cookie-uri

10 SMS-uri pe care sa nu le trimiti niciodata fostului!

Cum sa iesi onorabil dintr-o relatie

Atunci cand o relatie de lunga durata se termina nu inseamna neaparat sfarsitul comunicarii dintre cei doi parteneri. Poate ca ai nevoie sa il intrebi ceva sau poate mai ai lucruri de recuperat de la el.

Nu il contacta imediat dupa despartire, asteapta cel putin doua-trei saptamani daca nu e ceva urgent. Trebuie sa iei in calcul posibilitatea ca acesta sa nu iti raspunsa deloc la mesaj sau pur si simplu, sa nu primesti raspunsul la care te asteptai.

Iata care sunt cele 10 lucruri pe care nu trebuie sa i le trimiti niciodata fostului iubit.

1. Mesaje cu un singur cuvant

Daca ai ceva de intrebat, fa-o direct si la obiect. Nu incerca sa-i atragi atentia cu mesaje de genul “Hey!, “Salut”, “Buna”. Daca nu spui direct ce vrei, el poate interpreta gresit mesajul tau si te vei pune singura intr-o lumina penibila.

Citește și:


2. Cuvinte de alint

Pentru ca nu mai sunteti un cuplu, nu ai de ce sa i te adresezi cu nume de alint sau sa-i trimiti dulcegarii pe care cuplurile si le spun de obicei. De asemenea, nu face referiri inutile la relatia voastra.

3. Reprosuri

Daca esti ranita sau suparata, descarca-te in fata prietenilor. Nu trimite mesaje jignitoare doar pentru ca te simti deprimata, singura, nervoasa sau ai baut un pahar in plus. Iesi cu eleganta din orice relatie si mergi inainte cu capul sus!

4. Mesaje sacaitoare

S-ar putea ca fostul tau partener sa nu vrea sa-ti raspunda la mesaje. Daca i-ai trimis unul si nu ti-a raspuns, accepta situatia asa cum e.

Indiferent cat de tare il bati la cap sau cat de mare va fi costul suplimentar pe factura ta de telefon, nimic nu il va face sa se razgandeasca. Prin urmare, evita mesajele ca “ai primit mesajul meu?” sau “raspunde-mi”, “ de ce nu imi raspunzi” si alte asemenea.

Citește și:

foto interior si prima pagina shutterstock despartire

5. Amintiri

E destul de dureros sa treci peste o despartire si daca il bombardezi cu mesaje care incep cu “Iti mai aduci aminte cand noi…” iti vei face rau in primul rand tie.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.