Setari Cookie-uri

20 de picanterii sexuale pe care trebuie sa le incerci

Cat de departe mergi pentru a-ti implini fanteziile?

Femeile si barbatii au fantezii sexuale foarte asemanatoare, in ciuda aparentelor. Din pacate foarte putini sunt cei care au curajul sa le puna in practica. Tu te numeri printre curajoasele si curajosii care nu se dau in laturi de la nimic pentru propria placere?

1. Tu cu cine faci spanking?

Nu este o activitate tocmai obisnuita pentru cele mai multe cupluri dar cei care au incercat spun ca este o forma minunatat de preludiu. Daca te-ai hotarat ca vrei sa incerci acest lucru, spune-i deschis partenerului tau sau sugereaza-i subtil intinzandu-te peste genunchii lui.

Nimic nu este interzis sau imoral atat timp cat cei doi parteneri sunt de acord cu asta. Tine-ti mintea deschisa si arata-i ca iti doresti asta. In cazul in care nu te simti confortabil si faci ceva care nu iti face placere, nu suporta nimic de dragul actului.

2. Legaturi trainice

Femei si barbati in egala masura gasesc incitanta ideea de a face sex legati la maini. Cea mai buna parte a acestui joc este ca nu exista scenarii care trebuie respectate. Fa exact ceea ce simti cu o esarfa sau chiar cu catuse. Poate fi cu atat mai excitant daca faceti schimb de roluri.

Citește și:

3. In spatele…cortinei

Sexul anal poate fi un subiect mult prea delicat pentru multe cupluri si nu toti se incumeta sa mearga pana la capat. Insa zona anala este puternic inervata atat la femei cat si la barbati. Daca e stimulata delicat, cu siguranta rezultatele nu se vor lasa indelung asteptate.

foto shutterstock cuplu

4. Urmariti impreuna un film incitant

Nu toata lumea se da in vant dupa filmele porno dar in cetatea filmului s-au facut numeroase pelicule incitante de buna calitate de unde te poti inspira sau pe care le puteti folosi pe post de preludiu. 9 saptamani si jumatate, Postasul suna intotdeauna de doua ori, The Age of Innocence, Body Heat sunt doar cateva exemple.

5. Apropo de filme

O camera de filmat in camera s-ar putea sa va faca mai mult chef de sex. Nici macar nu e nevoie sa va vizionati “opera de arta” dupa ce ati terminat. Simplul gand ca e acolo si va inregistreaza fiecare miscare va fi un afrodiziac suficient. Ai grija sa stergi “dovezile” la final.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.