Setari Cookie-uri

Sex cu fostul - o idee proasta?

Cate femei nu fac aceasta greseala?

Articol scris de Arielle Ford

Sex de impacare. Sex de despartire. Sex din mila. O partida rapida de sex. Sex usor de obtinut. Trebuie neaparat sa fac sex. Sex mai mult decat nimic. Prieteni cu beneficii. Sex in speranta ca de data asta va fi diferit.

Iti suna familiar?

Acestea sunt doar cateva din nenumaratele motive pentru care ajungem in pat cu un fost partener. Doar daca nu cumva a avut loc vreun miracol si fostul tau iubit a devenit brusc partenerul tau perfect, a face sex cu fostul este o greseala.

De ce?

Imediat ce te apropii de celalalt suficient incat sa il mirosi, mecanismele chimice ale creierului se declanseaza, amintirile te invadeaza si reincepi sa te atasezi.

Iar pentru noi femeile este chiar mai rau.

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Doamnelor, cand faceti sex cu fostul, creierul vostru elibereaza oxitocina, “hormonul atasamentului” si aceasta va va face sa va reindragostiti de el din nou si din nou.

Citește și:

Iar daca aceste motive nu ti se par suficiente ca sa nu o faci, iata-l pe cel mai important dintre ele: a face sex cu fostul partener te reconecteaza energetic la el si poate bloca aparitia partenerului tau ideal.
Cred cu tarie ca a face sex ocazional cu un fost iubit (sau cu oricine altcineva) trimite un mesaj Universului ca tu nu crezi cu adevarat sau ca nu ai incredere ca sufletul tau pereche este pe drum, indreptandu-se catre tine.

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.