Setari Cookie-uri

Cresterea placerii sexuale: sfaturi, idei, solutii

Sfaturi si solutii pentru o viata sexuala intensa

De-a lungul timpului si al experientelor noastre, suntem nevoite sa identificam noi metode de crestere a placerii sexuale. Aici, cei care formeaza un cuplu de cativa ani, sunt cei mai in masura sa isi dea cu parerea. Pentru a nu interveni monotonia, ei trebuie sa descopere de-a lungul timpului solutii pentru a mentine vie pasiune si a o intensifica in acelasi timp.

1. Primul lucru pentru care orice femeie trebuie sa il faca in vederea cresterii placerii sexuale este crearea unei imagini de sine pozitiva. Daca tu te simti bine in corpul tau, te vei simti sigura pe tine si in pat, iar partenerul tau va vedea asta.

2. Preludiul este foarte important. Chiar daca hormonii va inunda corpul si sangele clocoteste, nu sariti sub nicio forma peste preludiu. Acesta are rolul de a va excita, facilitand astfel atingerea orgasmului mult dorit.

Citește și:

3. Atmosfera trebuie sa fie una calma, erotica, romantica. Muzica pe fundal, cateva lumanari aprinse, lenjeria patului intr-o culoare placuta si lumina usor aprinsa. Toate acestea contribuie la sporirea placerii sexuale.

foto cuplu tanar facand dragoste sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.