Setari Cookie-uri

Cresterea placerii sexuale: sfaturi, idei, solutii

Sfaturi si solutii pentru o viata sexuala intensa

4. Cunoaste-ti corpul si arata-i partenerului tau care sunt zonele tale erogene, unde ai vrea sa te atinga si cum. Nu se va simti stanjenit, din contra, va aprecia ca il ajuti sa te satisfaca asa cum iti doresti.

5. Relaxeaza-te si lasa-te purtata de val. Lasa-ti partenerul sa te atinga, sa te sarute, sa te alinte, sa te dezmierde asa cum stie el.

6. Elimina lucrurile care iti distrag atentia, cum ar fi hainele aruncate prin camera, stinge lumina (daca esti una dintre femeile care prefera sexul pe intuneric) si incearca sa faci abstractie de orice zgomot.

7. Concentreaza-te! Lasa problemele de la job la birou si nu le lua dupa tine acasa, cu atat mai putin in pat. Ai tot timpul din lume sa faci si mancare si curatenie si sa mai bagi si la spalat. Acum concentreaza-te pe actul in sine si lasa toate celelalte lucruri pentru mai tarziu.

8. Accepta provocarea! Daca iubitul tau vine cu o propunere noua, de exemplu cu un joc de roluri, fi deschisa si intra in joc. Vei fi surprinsa de rezultat.

Citește și:

9. Controleaza-ti muschii vaginali pentru a creste gradul de exciatie, atat al tau, cat si al partenerului. Contracteaza-i din cand in cand si vei simti diferenta.

10. Reduceti numarul de tigari fumate intr-o zi pentru o viata sexuala activa si satisfacatoare. Nicotina distruge libidoul, avand efecte negative asupra vietii sexuale.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.