Setari Cookie-uri

Cresterea placerii sexuale: sfaturi, idei, solutii

Sfaturi si solutii pentru o viata sexuala intensa

11. Discuta cu partenerul despre viata voastra sexuala. Spuneti fiecare ce va place, ce nu va place, si ce v-ar placea sa incercati. Stabiliti prioritatea fiecarei idei si puneti-le in practica pe rand, cate una in timpul fiecarei partide de sex.

12. Apeleaza la interventiile chirurgicale:

Chirurgia plastica este ceva obisnuit in zilele noastre, reusind sa ne surprinda mereu cu ceva nou. Asa este si in cazul interventiilor in zona genitala feminina, interventii care promit cresterea placerii sexuale.

Clitoroplastia, asa cum sugereaza si denumirea, este o interventie asupra clitorisului. Procedura presupune indepartarea excesului de mucoasa ce acopera clitorisul, efectul fiind acela de expunere mai mare a acestuia. Prin aceasta metoda, clitorisul este mai bine expus, putand fi stimulat mai usor pentru a creste gradul de excitabilitate.

Citește și:

Liftingul mamar este o procedura ce presupune ridicarea sanilor lasati care si-au pierdut fermitatea si elasticitatea in timp. Femeile recurg la aceasta interventie in momentul in care nu mai sunt multumite de sanii lor, pentru sporirea increderii in sine, sau atunci cand dimensiunea sanilor nu este tocmai ok.

Himenoplastia este destinata femeilor care doresc sa isi redobandeasca virginitatea prin reconstructia himenului. Bineinteles ca lucrurile nu mai sunt la fel si nu poti spune ca esti virgina in adevaratul sens al cuvantului. De obicei, femeile apeleaza la aceasta procedura atunci cand doresc sa se casatoreasca virgine, iar viitorul sot sa fie primul si ultimul barbat din viata lor.

Labiloplastia este, poate, cea mai indreptatita interventie atunci cand vine vorba de zona genitala a femeilor. Aceasta procedura se efectueaza atunci cand labiile sunt dezvoltate mai mult decat in mod normal, rezultatul fiind unul din punct de vedere estetic. Interventia presupune indepartarea excesului si remodelarea acestora.

Citește și:

Injectarea punctului G cu acid hialuronic. Punctul G este cel caruia ii datoram placerea noastra sexuala si orgasmele explozive, asa ca nu avea cum sa treaca neobservat. Pentru cresterea placerii sexuale se injecteaza punctul G cu acid hialuronic, urmand ca dupa cateva zile acesta sa se mareasca, crescand astfel gradul de excitabilitate in momentul stimularii.

foto prima pagina barbat sexy si femeie frumoasa sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.