Setari Cookie-uri

13 tipuri de sex de incercat o data in viata

De fiecare data acelasi lucru: in dormitor sau pe canapeaua din sufragerie. Nu crezi ca este timpul sa incerci ceva nou si sa condimentezi relatia sexuala cu partenerul tau? Te asigur ca vei avea numai de castigat.

Fie ca esti intr-o relatie sau nu, sexul este o nevoie biologica pe care trebuie sa o satisfacem cu regularitate din momentul in care ne-am inceput viata sexuala pentru a mentine un echilibru al hormonilor.

De preferat este ca sexul sa nu devina o activitate monotona, ceva de la care stii la ce sa te astepti intotdeauna. Sunt cateva tipuri de sex pe care trebuie sa le incerci cel putin o data in viata si te asigur ca nu vei regreta.

Renunta cel putin o data la comoditate si la patul confortabil din dormitor pentru partide de sex incendiare si de neuitat alaturi de partenerul tau. El va aprecia intotdeauna disponibilitatea ta pentru a incerca lucruri noi care ajuta la cresterea pasiunii in cuplu.

foto baiat sexy si femeie tanara sursa shutterstock

Sexul romantic: Probabil suna a cliseu dar ar trebui sa incerci cel putin o data sa organizezi o seara romantica. Nu este nevoie de o cina cu cele mai sofisticate preparate. Cateva lumanari parfumate, petale de trandafiri si o lenjerie cat mai sexy dar misterioasa in acelasi timp vor avea un efect garantat. Fa-i o surpriza iubitului tau sau da-i de inteles ca ai vrea sa te surprinda el cu asa ceva si experimentati acest tip de sex.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.