Setari Cookie-uri

10 motive ca sa te intalnesti cu un tip mai in varsta

Am cautat mai multe motive pentru care femeile prefera barbati mai mari decat ele.

Momentul in care mi-am spus – „Cred ca m-am maturizat” a fost acela cand... in autobuz fiind, m-am simtit atrasa de un barbat mult mai in varsta. Probabil cu vreo 15 ani mai in varsta decat mine! Imi parea ca emana o anume incredere de sine.

Era imbracat frumos, avea un stil bine-definit, arata foarte bine in orice caz si da, faptul ca avea si niste blugi cu o ruptura mica in genunchi mi s-a parut ca spune multe - ca probabil stie sa ramana tanar in atitudine, ceea ce mi se pare cel mai important!

Deci, probabil ca vine un moment in viata oricarei femei cand aceasta incepe sa fie atrasa de barbati mai in varsta. Am cautat mai multe motive pentru care femeile prefera barbati mai mari decat ele.

Iata cateva opinii:

1. Sexul este bun cu acesti barbati. Stie ce trebuie sa faca… nu trebuie sa mai consumi tu energie sa il inveti, in plus este cu mult mai receptiv in privinta discutiilor de tipul „imi place asa”.

Citește și:

2. Datorita experientei sale de viata, stie o multime de lucruri interesante (filme, muzica, etc.), iar acest lucru te ajuta si pe tine sa evoluezi in materie de cunoastere.

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

3. Stie sa te sustina in privinta ambitiilor tale. Sre deja o cariera, este sigur in privinta lucrurilor pe care le face, astfel incat reuseste sa te sustina si pe tine in ceea ce priveste visurile si ambitiile tale. De asemenea, cu siguranta, stie sa iti dea cele mai bune sfaturi!

4. A facut niste greseli in relatiile trecute, acum stie ce dauneaza unei relatii, astfel tu te poti bucura de o persoana cu mult mai echilibrata si intelepata, pe care o ai alaturi.

Citeste continuarea articolului pe Garbo.ro

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.