Setari Cookie-uri

Arta sexului oral: tips & tricks pentru nopti fierbinti

Secretele sexului oral de la A la orgasm

Sexul oral este inca un subiect, daca nu tabu, cel putin extrem de delicat. Nici macar cele mai indraznete productii de la Hollywood nu insista pe scenele de sex oral.

Indiferent care dintre cei doi parteneri presteaza (ideal ar fi sa presteze amandoi), scopul trebuie sa fie implinirea fanteziilor si cresterea placerii sexuale. Insa poate fi o treaba foarte complicata.

Asa cum spunea Samantha in Sex and the City, barbatilor li se pare floare la ureche insa trebuie sa ai grija sa nu musti, sa nu zgarii, presiunea exercitata asupra maxilarului, reflexul natural al stomacului, forta de...suctiune si toate acestea in timp ce iti misti capul in sus si in jos, incerci sa marai sexy din gatlej si sa respiri pe nas!

1. Primul lucru pe care trebuie sa il stii despre sexul oral este ca nimeni nu poate si nu trebuie sa te constranga sa o faci daca nu iti place. Atat timp cat este una dintre activitatile erotice pe care nu le preferi, spune NU de la inceput.

Citește și:

2. Scapa de timiditate

Daca sexul oral este pe lista ta de „to do” dar nu iti poti depasi inhibitiile, ai la indemana doua variante: fie inchizi ochii, fie stingi lumina. Cu toate acestea, ar fi bine sa ai macar o lumanare aprinsa romantic insa care sa iti permita sa vezi un pic din ceea ce faci ca sa eviti totusi accidentele.

foto shutterstock cuplu sexy

3. Aproape deep-throat

Este o adevarata provocare sa iti introduci penisul foarte adanc in gura insa il poti pacali putin. Du-ti varful limbii pe cerul gurii astfel incat pensiul sa alunece sub limba ta. Acest lucru va da senzatia de profunzime.

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.