Setari Cookie-uri

10 lucruri penibile despre sex pe care ai fi vrut sa le stii de la altii

Cele mai jenante experiente sexuale

Despre sex nu se va scrie niciodata suficient. Oamenii sunt fascinati de subiect, sub toate aspectele sale. Daca ar fi sa ne luam dupa filme, porno sau de la Hollywood, sexul este o activitate intensa care se desfasoara doar cu gafaituri si maraituri sexy, intre 2 sau 3 oameni cu corpuri imposibil de perfecte. In dormitoarele oamenilor obisnuiti, nu exista lumini ideale si regizori care sa-ti spuna cum sa cracanezi erotic picioarele.

Prin urmare, cinismul naturii face ca tocmai in aceste momente in care suntem expusi si vulnerabili sa aiba loc cele mai penibile intamplari la care te-ai putea gandi.

Ar fi tare dragut daca am primi cate un avertisment inainte ca sa stim la ce sa ne asteptam. Se intampla tuturor insa nimeni nu vorbeste despre asta. Asadar, iata mai jos o colectie cu lucrurile pe care ai fi vrut sa le stii inainte sa dai jos chiloteii cu dantela pentru zile bune.

Citește și:

cuplu

foto shutterstock sarut in cuplu

1. Cu ochii larg inchisi

Sexul oral este un subiect destul de delicat, de la o scara la 1 la 10 fiind de 11, sa zicem (de 12 este sexul anal, daca va intrebati). Problema cu sexul oral ,in cazul in care tu prestezi, este ca jetul de sperma poate sa zboare necontrolat. Prin urmare, poti fi marea castigatoare a unei masti gratuite de par din sperma sau chiar picaturi de ochi. Ce ti-ai putea dori mai mult de la viata?

2. Au, carcelu’!

Nu trebuie sa fii mai temerar din fire sau sa iei Kama Sutra din scoarta in scoarta. Cate o monstruozitate de carcel poate aparea si in timpul unei pozitii banale ca misionarul. Nu zic sa dai doua ture de parc inainte sa faci sex, dar asteapta-te la crampe musculare!

3. Au, cercelu’!

Personal, am o filosofie sanatoasa. Primele victime ale preludiului sunt cerceii asa ca ei sunt primii care se dau jos. In pasiunea momentului, cand sa te traga erotic de par ca sa te pupe mai cu foc, ai sanse sa-ti smulga cercelul din ureche.

Citește și:

4. Calculeaza bine distanta!

Si nu vorbesc despre distanta de la ombilic la vorba-ceea! O partida de sex poate fi plictisitoare daca toata actiunea se desfasoara la orizonatala. Ai grija insa cand schimbi pozitia sa fii sigura ca ai apreciat corect dimensiunea patului. In caz contrar, poti sa cazi in toata splendoarea cu fundul de podea.

5. Si apropo de distanta...

Este foarte importanta daca tii vreun pic la integritatea fizica a partenerului tau. Din nou din experienta personala, 69 poate fi una dintre cele mai intime experiente pe care o pot trai 2 oameni, mai putin cand totul se poate termina la camera de garda. Nu de alta dar cand am incercat sa-mi trec picioarele de-o parte si de alta a capului partenerului, i-am aplicat o lovitura nemeritata de genunchi in nas. A murit si mama ei de pasiune!

Citeste pe Kudika.ro

9 Povesti despre sex care s-au terminat la camera de garda

Citește și:

Ghidul bunelor maniere in pat: De la deschilotare cu tact la defrisati, va rog!


20 de greseli pe care barbatii le fac in pat

20 de greseli pe care femeile le fac in pat

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.