Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care o fata singura nu vrea sa le auda NICIODATA

Top 10 replici de care ne-am saturat

Intr-un grup de prietene casatorite sau cu relatii stabile, fata singura este intotdeauna centrul compatimirilor inutile si motiv de vaicareala despre nimicnicia purtatorilor de penis din specia umana.

Saraca fata, e tot singura, nu-si gaseste si ea un baiat bun! Si toate astea fara sa o intrebe cineva pe “saraca fata” daca pofteste musai un fecior la comanda in patul dumisale.

Toate am fost la un moment dat in postura de necuplata a grupului si ne-au trecut pe la ureche cele mai mari vaicareli din lume.

Iata deci care sunt cele 10 lucruri pe care o fata singura nu vrea sa le auda niciodata, pentru ca cel mai probabil, e satula.

fata singura

foto shutterstock femeie retro

1. Esti prea pretentioasa!

Ba sa avem pardon, unele dintre noi au standarde si nu se pot multumi cu orice barbat doar pe baza faptului ca face pipi din picioare si stie sa insurubeze un bec. Spre exemplu, ultimul barbat care a vrut sa ma scoata la o intalnire avea 35 de ani, locuia cu parintii si isi traia adolescenta pierduta prin baruri studentesti. Halal!

Citește și:

2. Exact cand te astepti mai putin, o sa-ti gasesti iubirea.

Acum de exemplu, ma astept putin spre deloc. Printr-o deductie logica, in acel moment al vietii in care nu-l mai cauti pe Fat-Frumos, o sa ploua din cer cu cereri in casatorie. Sectiunea de SF la etajul urmator, va rog!

3. Ai incercat sa cunosti pe cineva pe internet?

Da, am incercat. Mi-a zis intai buna dupa care a dat drumul la web cam sa-mi arate bijuteriile de familie. Si nici macar nu erau impresionante.

4. Il stii pe Gicu? I-am dat numarul tau de telefon sa te scoata la o cafea.

Fetele fara partener, in ciuda superstitiilor, sunt perfect capabile sa se scoata singure la cafea daca le tataie buza dupa bauturi fierte. Unde mai pui ca de cele mai multe ori, Gicu este varul ratat al familiei, usor libidinos si clar obsedat sexual.

Citeste pe Kudika.ro

10 lucruri penibile despre sex pe care ai fi vrut sa le stii de la altii

Citește și:

Top 10 practici sexuale ciudate

10 sfaturi sexuale de pe vremea lu' mam-mare!


Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.