Setari Cookie-uri

Top 5 lucruri pe care le-am invatat despre sex in 2013

Sexul este unul dintre cele mai interesante subiecte in ultimii ani si unul dintre cele mai revolutionare pentru ca mereu apare ceva nou si niciodata nu reusim sa deslusim toate misterele.

Sexul este unul dintre cele mai dezbatute subiecte pentru ca intotdeauna cercetatorii mai descopera cate ceva, intotdeauna mai avem de invatat cate ceva despre sex si intotdeauna trebuie sa venim cu ceva nou atunci cand vine vorba despre sex pentru a evita monotonia.

Pe langa multiplele lucruri pe care le stiam pana acum despre sex, iata cateva dintre ele pe care le-am descoperit pe parcursul anului 2013:

1. Cum influenteaza hormonii sexul

Sigur vi se intampla si voua atunci cand sunteti la menstruatie sa aveti mai mult chef de sex decat in orice alta zi a lunii. Asta se intampla datorita hormonilor pentru ca ei sunt cei care ne influenteaza viata sexuala si libidoul.

foto cuplu frumos si sexy sursa shutterstock

Pofta de sex creste in momentul in care creste si numarul hormonilor masculini din sange adica, in mare parte al testosteronului.

Citește și:

Citeste pe Kudika:

Top 5 cele mai plictisitoare zodii in pat

Top 5 carti erotice cu vanzari astronomice

Marturisire: 7 femei isi impartasesc regretele cu privire la sex

2. Sexul ca exercitiu fizic

Este considerat unul dintre cele mai placute moduri de a face miscare si unul dintre cele mai eficiente. Asta pana cand s-a demonstrat ca de fapt sexul nu slabeste atat de mult pe cat se credea initial. O partida de sex incendiara nu poate sa arda mai mult de 200 de calorii, asta in conditiile in care tu depui cel mai mult efort.

3. Sexul - cel mai bun medicament pentru durerile de cap

Si nu o spun doar pentru ca studiile au demonstrat-o ci si din propire experienta. Durerile de cap dispar ca prin minune atunci cand faci sex cu partenerul tau si uiti de toate grijile. Bineinteles ca totul se explica stiintific. Durerea de cap dispare in timpul uneni partide de sex datorita stabilirii unui echilibru al homonilor, al eliberarii de endorfine si al stimularii anumitor nervi.

Citește și:

Citeste pe Kudika:

5 Carti fascinante scrise de starurile porno

Sex oral: 7 greseli facute de barbati

10 lucruri penibile despre sex pe care ai fi vrut sa le stii de la altii

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.