Setari Cookie-uri

5 pozitii sexuale din Fifty Shades of Grey

Top 5 sugestii picante din cele 50 de Umbre intunecate

Fifty Shades of Grey nu este chiar cartea mea preferata. De fapt este destul de departe chiar si de top 50. Insa trebuie sa recunosc faptul ca printre cliseele dintre Anastasia si Christian Grey s-au strecurat si cateva sugestii indraznete, numai bune de pus in practica. Iata 5 dintre acestea.

1. Legat cu catuse

Sa inversam putin rolurile. Barbatii adora ca partenera lor sa dicteze ritmul si pozitiile in pat. Nu doar ca va veti alege cu o partida incinsa de sex dar acest lucru iti poate mari increderea in tine.
Achizitioneaza-ti o pereche de catuse. Sex-shopurile iti pun la dispozitie o gama larga din care poti alege, cu puf sau fara, animal print si orice traznaie iti mai trece tie prin cap. Important este sa isi faca treaba.

Daca patul iti permite, iti poti lega iubitul de tablie. Altfel, il prinzi pur si simplu mainile la spate si te asezi cu fata la el. Singura modalitate prin care te poate atinge este folosindu-si gura si trebuie sa asculte indicatiile tale precise.

Citește și:

femeie cu catuse

sursa foto shutterstock femeie cu catuse

2. Sexul in dus

E putin mai complicat pentru ca poti aluneca. Exista insa niste covorase speciale pe care le poti pune in cada sau pe podeaua din cabina de dus. De asemenea, exista un suport special pentru perete care se fixeaza cu ventuze si iti poti sprijini unul dintre picioare pe acesta.

Trebuie sa te intorci cu spatele la partenerul tau, sa-ti asezi mainile pe perete si sa lasi imaginatia sa zboare!

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.