Setari Cookie-uri

Singura de Ziua Indragostitilor? Sarbatoreste-te pe tine!

8 sfaturi pentru a-ti face singura o Valentine's Day de neuitat

Nu am tinut niciodata la sarbatorile adoptate de la altii pe care nu le intelegem pe deplin si care nici macar nu se pupa cu sarbatorile noastre. Spre exemplu, avem si noi o zi a indragostitilor care se numeste Dragobete si pe care o sarbatorim pe 24 februarie.

Cat despre Halloween, ce sa mai vorbim! Dar cum toata lumea (indragostita) face mare valva pe 14 februarie, mie mi se pare o zi foarte potrivita pentru a-ti face singura cadouri cu ocazia sarbatorii de import.

1. Fa-ti singura cadouri

Nu pentru ca este Ziua Indragostitilor (adoptata, pentru ca cea autohtona este de Dragobete), ci pentru ca meriti si pentru ca poti. Cumpara-ti florile preferate, ceva dragut de imbracat, o carte noua, o bijuterie stralucitoare sau orice altceva iti va face tie placere.

femeie cu cadou de ziua indragostitilor

foto shutterstock femeie cu cadou

2. Daruieste-ti o dupa-amiaza de rasfat la spa

Lasa-te pe mana specialistilor din spa-ul tau preferat. Si daca pana acum nu ai unul, este momentul cel mai potrivit sa iti oferi un moment de relaxare. In timp ce toata lumea alearga dupa papitoi de plus cu inimioare in brate si bomboane proaste din ciocolata in cutii dechisite care fac mai mult decat dulciurile in sine, tu te poti bucura de un masaj sau de un tratament corporal dupa care vei simti ca pasesti pe norisori.

Citește și:

3. Incearca bucataria unei culturi exotice

Asta face cu siguranta mai mult decat shaorma la coltul strazii! Bucura-ti simturile cu feluri de mancare exotice care sa te faca sa iesi putin din monotonie. Incearca un restaurant libanez sau indian, chinezesc sau orice iti mai trece prin cap. Ideal ar fi sa nu comanzi acasa ci sa iesi in oras si sa alegi dintr-un meniu sofisticat si variat pentru simplul motiv ca poti.

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.