Setari Cookie-uri

3 Minciuni si un adevar: De ce esti inca singura?

Crezi ca esti singura care trece prin asa ceva? Uite care este adevaratul motiv pentru care inca nu ai relatia perfecta!

Orice ai face nu reusesti sa gasesti partenerul potrivit. Intalnesti numai barbati care nu sunt ceea ce par, care dau cu bata in balta atunci cand crezi ca lucrurile merg asa cum ti-ai dorit mereu si ajungi sa crezi ca ceva se intampla. Poate universul iti joaca feste si te tot scoate in calea barbatilor nepotriviti, sau poate esti prea pretentioasa (asa cum obisnuieste mama sa imi spuna mie), sau pur si simplu nu ai noroc in dragoste.

Eu tind sa spun ca nu este asa. Si daca esti pretentioasa, foarte bine! Doar nu o sa iesi acum cu primul necioplit care iti iese in cale. Cert este ca universul nu are nimic personal cu tine (doar cand Mercur e retrograd) si ca nu este vorba despre standardele tale care par a fi mai mari decat tocurile pe care le porti in club.

Cat despre noroc, asta si-l mai face omul si cu mana lui. Citind eu diverse lucruri am dat peste un articol interesant pe site-ul huffingtonpost.com unde am descoperit 3 minciuni si un adevart care iti dezvaluie de ce esti inca singura.

Citește și:

Sa incepem cu adevarul care de obicei doare mai tare:

Este foarte greu sa stabilesti o conexiune speciala

Si asta ti-o pot spune si din proprie experienta. In ultimii ani nu stiu cum fac dar dau peste cei mai nepotriviti barbati (ii numesc asa pentru ca mi-am propus sa fiu diplomata si sa nu mai generalizez atunci cand intalnesc cate un caz "fenomenal"). Ba erau baieti acasa, ba zambeau doar cand era soare afara, ba nu aveau maturitatea necesara pentru a-si asuma responsabilitati si lista poate continua la nesfarsit.

O adevarata conexiune speciala se stabileste intre doua persoane de sex opus care se completeaza reciproc, care au un stil de viata asemanator, care isi doresc aceleasi lucruri de la viata si care din punct de vedere temperamental sunt cat de cat diferite.

Si pentru ca senstimentele reusesc sa isi piarda din esenta in ultimul timp este din ce in ce mai greu sa ai parte de acea scanteie care sa tina flacara pasiunii aprinsa pentru totdeauna.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.