Setari Cookie-uri

Foto: 11 Sfaturi incredibile pentru fetele singure din...1938

In 1938, intalnirea perfecta arata destul de diferit fata de asteptarile noastre de astazi. Primul scop al contactului dintre cei doi era prospectarea terenului pentru o viitoare casatorie. Ea trebuia sa demonstreze ca are abilitati de gospodina cu manichiura perfecta iar el trebuia sa arate ca e barbat si stie cum se poarta pantalonii.

Sfaturi din 1938

Sfaturi din 1938

Ai crede ca status quo-ul actual al femeilor din lumea vestica a fost asa de cand hat, lumea si pamantul! Nu spun ca suntem complet multumite de conditia noastra si sunt numoroase lucruri care trebuie indreptate. Insa credeti-ma pe cuvant, pana acum ceva timp, reprezentarea femeilor in spatiul public lasa mult mai mult de dorit. Iata un exemplu foarte elocvent.

Am cautat in randul paginilor de net diferite sfaturi pentru intalnirea perfecta si am ajuns pe retronatut.com. Am gasit aici o serie de sfaturi pentru tinerele femei din 1938.

Unele dintre ele sa zicem ca sunt de bun simt dar o parte dintre acestea frizeaza insa absurdul. Toate-s bune si frumoasa daca ii faci pe plac Mariei sale, barbatul, te ploconesti si faci frumos zambre.
foto 1 si prima pagina shutterstock femei pe o racheta

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.