Setari Cookie-uri

Cele 4 tipuri de sex pe care sa NU le faci niciodata

Sex? Hai sa nu!

De cateva zile circula pe Facebook o povestioara care se vrea amuzanta despre un barbat care a facut un tabel cu toate scuzele servite de partenera lui atunci cand aceasta nu vrea sa faca sex. Vezi AICI cum arata.

Internetul s-a impartit in doua tabere. Pe de-o parte, sunt cei care iau apararea barbatului si spun ca este indreptatit sa procedeze astfel dupa ce a fost respins de sotie. Pe de cealalta parte, sunt cei care o sustin pe femeie si mai ales, ideea ca aceasta nu trebuie sa faca sex doar daca partenerul ei isi doreste acest lucru, fara ca ea sa vrea cu adevarat.

foto shutterstock cuplu sexy

Exemplul, desi destul de extrem, poate fi dezbatut la nesfarsit. Dar povestea ne-a dat de gandit si am ajuns la concluzia ca exista cel putin cateva situatii in care sexul ar fi cam ultimul lucru pe care sa-l faci.

Sex cu fostul

Romanii au o vorba cu ciorba reincalzita. Cu siguranta nu mai are acelasi gust. Si asta este valabil si in cazul sexului cu fostul iubit. Desi cercetatorii britanici nu au (inca) studii in aceasta privinta, cu siguranta numarul de cupluri care a redescoperit iubirea ca in povesti dupa o partida de sex cu fostul partener este destul de mic.

Citește și:

Nu spune nimeni ca sexul trebuie sa fie ca in filmele romantice, presarat cu vorbe dulci, iubiri nemuritoare si petale de trandafiri. Pasiunea si atractia fizica sunt ingrediente suficiente pentru o noapte de neuitat. Poti pastra aceste sentimente fata de un fost prieten chiar daca au disparut iubirea si camaraderia care apar intr-o relatie stabila insa ar fi bine sa accepti ca nu poti reinoda o dragoste moarta doar printr-o partida de sex care trezeste vecinii din somn.

In mod evident, iubirea si sexul nu merg intotdeauna mana in mana.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.