Setari Cookie-uri

Top 5 cupluri care ne calca pe nervi

Cei mai enervant indragostiti din cercurile noastre de prieteni

3. Cupluri care isi afiseaza gesturile de tandrete in public

Un sarut discret sau o soapta pe furis sunt gesturi cat se poate de romantice si nu ai cum sa nu le zambesti cuplurilor care fac acest lucru. Foarte dragut din partea lor, dragostea-i frumoasa si merita celebrata in fiecare zi.

Dar de aici pana la a-i manca in public fata partenerului tau e cale cam de la Nea Marin, miliardar pana la Jenna loves Rocco.

4. Cupluri infidele

Oamenii astia se despart si se impaca mai des decat Bahmu si Prigoana. Intotdeauna au acelasi motiv: unul dintre ei l-a inselat pe celalalt. Si dupa nopti de plans si blesteme, infidelul se intoarce mereu spasit si spune ca nu mai face si nu mai face cate zilisoare o mai avea si ca iubire vesnica, dragoste nemuritoare, angel radios!

Acu’ doar nu o sa ramana partea inselata mai prejos si ca sa echilibreze conturile, pune o pereche de coarne mandre si semete pe fruntea celui care a inselat dintai, ca sa se invete minte. Iar de aici, runda a doua-bis de plans si blesteme.

Citește și:

De cele mai multe ori, aceste cupluri sunt tinute impreuna de odrasla familiei, de obisnuita sau de gura satului si n-a mai ramas nici urma de afectiune sau sinceritate.

5. Cupluri certarete

Acestea sunt un fel de pupaciosi in public dar invers! Cand ti-e lumea mai draga si stai cu ei la descantat o bere, hop, le sare marul discordiei din gat! Si se iau la cearta din te miri ce, fara nicio jena de-ti vine sa intri in pamant de rusine.

De cele mai multe ori, se impaca ei pana ajung acasa insa doar dupa ce au tocat bine nervii celor care au avut ghinionul sa asiste la scandalul lor cat se poate de penibil si mai ales,cat se poate de public.

foto prima pagina shutterstock cuplu casatorit

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.