Setari Cookie-uri

5 pozitii de sex pentru stimularea punctului G

Pozitii de sex pentru orgasm exploziv

Unii cred ca punctul G este un mit in timp ce altii sunt convinsi ca este cea mai buna cale catre un orgasm exploziv. In functie de femeie, pozitionarea acestuia poate fi diferita dar, in orice caz, el este localizat pe peretele vaginal frontal. Poate fi destul de aproape de intrarea in vagin, caz in care poate fi gasit prin stimulare manuala. Altfel, exista cateva pozitii de sex special menite sa stimuleze aceasta zona.

1. Pozitie de sex doggy style

Aceasta este una dintre pozitiile clasice de sex si este populara pe buna dreptate. Penetrarea pe la spate ofera frectiunea si presiunea necesare fix acolo unde trebuie. Mai mult de atat, din aceasta pozitie, tu controlezi cata presare ai nevoie asupra punctului G. Tot ce trebuie sa faci este sa te sprijini pe coate, cu bratele intinse. Trebuie sa iti ridici fundul in timp ce cobori abdomenul spre saltea sau podea si iti pastrezi echilibrul daca te sprijini in palme.

Citește și:

cuplu sexy

foto shutterstock cuplu pe plaja

Partea buna: este pozitia ideala pentru stimularea punctului G.

Partea proasta: cei mai multi dintre barbati sunt innebuniti dupa aceasta pozitie si, cel mai probabil, iubitul tau s-ar putea incadra in aceasta categorie. Prin urmare, distractia s-ar putea termina un pic prea devreme pentru placerea ta.

2. Pozitie de sex cu picioarele pe umeri

Nici aceasta pozitie nu necesita cine stie ce filosofie. Partenerul tau sta deasupra iar tu iti spirjini picioarele fie pe pieptul lui, fie pe umeri. El iti poate sustine greutatea de fund, astfel incat bazinul tau sa fie ridicat. De asemenea, poti sa pui o perna sau doua dedesubt pentru intensificarea senzatiilor. Daca el isi va inclina usor corpul catre una dintre coapsele tale, cresc foarte mult sansele sa atinga punctul G.

Partea buna: din acest unghi, penisul lui va freca peretele vaginal frontal si poate gasi foarte usor zona sensibila in cauza.

Citește și:

Partea proasta: penetrarea este destul de adanca iar daca partenerul tau este prea energic, iti poate lovi cervixul iar senzatiile nu sunt tocmai placute.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.