Setari Cookie-uri

Lectia de striptease: Cele mai fierbinti dansuri erotice de la Hollywood

Vedetele care stiu sa isi dea hainele jos pe marele ecran

In ultimii ani, vedetele de la Hollywood s-au inmultit ca ciupercutele dupa ploaie. Fetele cu pretenii de diva cred ca cea mai scurta cale pana la celebritate este sa is idea hainele jos. Ceea ce n-au priceput ele este ca ceea ce-i la vedere si accesibil tuturor nu prea-i de interes. Cu toate acestea, adevaratele nume mari de la Hollywood stiu sa faca dintr-un simplu numar de dans nu doar o scena senzuala ci un numar intr-adevar artistic.

1. Jamie Lee Curtis in True Lies – 1994

Minciuni adevarate este unul dintre filmele simpatice cu domnul guvernator – terminator si a fost un fel de bunic pentru Domnul si Doamna Smith. Carevasazica, in aceasta productie, Arnold este un agent atat de secret incat nu isi informeaza nevasta despre natura meseriei lui.

Printr-o serie de minciuni si “coincidente” bine ticluite, sotia lui se da drept dansatoare exotica fiind incredintata ca trebuie sa planteze un microfon in camera unui baiat rau care era nimeni altul decat sotul ei.

Citește și:

Jamie Lee avea pe atunci 36 de ani si a oferit lumii nu doar un moment de dans foarte, foarte sexy ci si foarte amuzant.

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.