Setari Cookie-uri

Top 5 pozitii de sex in masina

Cele mai fierbinti pozitii sexuale pentru un orgasm de neuitat la volan

Sexul in masina este, cu siguranta, o experienta deosebita. Din pacate, multi dintre oameni se feresc de aceasta din cauza unei aparente lipse de confort si pentru ca ar putea fi dificil sa te bucuri de partenerul tau.

Important este sa iti alegi cu grija locul ca sa nu fiti nevoiti sa panditi pe geamuri daca vine cineva in toiul actiunii. Dar altfel, sexul in masina trebuie incercat cel putin o data. Iata cateva pozitii ideale si usor de pus in practica, indiferent de marca automobilului.

Sex in masina: Cele mai fierbinti pozitii sexuale

sex in masina

foto shutterstock cuplu in masina

1. Pozitie de sex „soferul din spate”

Din aceasta pozitie, veti avea foarte mult spatiu si nu trebuie sa iti faci griji de accidente neplacute, cum ar fi un claxon neprevazut de la atata pasiune. Prin urmare, toata actiunea are loc pe bancheta, in spatele scaunului din dreapta soferului. Acesta trebuie tras cat mai mult posibil spre bord iar spatarul trebuie aplecat.

Citește și:

Partenerul tau sta pe bancheta din spate si isi intinde picioarele de-o parte si de alta a scaunului pasagerului din fata. Tu trebuie sa te asezi in poala lui cu spatele la el si cu fluierele picioarelor pe bancheta.

Practic, ingenunchezi deasupra lui cu spatele si cu picioarele departate iar cu mainile te poti sprijini de spatarul scaunului din fata. Nu doar ca ai multa libertate de miscare dar aceasta pozitie este ideala pentu stimularea punctului G.

2. Pozitie de sex pe scaunul din fata

Este recomandat ca inainte de orice, sa impingeti scaunul din dreapta soferului cat de mult se poate catre bancheta din spate ca sa aveti spatiu suficient.

Pozitia este destul de simpla insa va necesita ceva mai mult efort fizic din partea ta. Partenerul trebuie sa stea pe scaun cu picioarele departate iar tu te asezi deasupra lui.

Pentru intensificarea senzatiilor, ar fi bine sa iti tii picioarele mai apropiate iar in timp ce el te pentreaza din spate, in acelasi timp iti poate stimula clitorisul cu o mana iar cu cealalta te poate tine de talie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.