Setari Cookie-uri

Cele mai bizare jucarii sexuale din lume

Am facut un top al celor mai bizare jucarii sexuale din lume si foarte utilizate frecvent.

Stim toti ca tehnologia a evoluat, insa eu, cel putin, ma gandeam ca va trece multa vreme pana cand vom face sex la distanta ca-n Demolition man. Ei bine, m-am inselat amarnic. Nu doar ca putem face sex pe net si ne putem sincroniza cu partenerul, dar exista acum robotei pentru sex oral. jucarii sexuale strapon

Jucarii sexuale strap on pentru ea si pentru el

Strap on-ul, pe romaneste, este un vibrator sau un dildo atasat unui slip sau unui ham. Unele dintre ele sunt prevazute cu baterii sau se pot incarca, in timp ce altele trebuie actionate prin miscari pelvine. Oricum ar fi, atat femeile cat si barbatii se pot bucura de aceastea.

Vezi mai multe modele

Jucarii sexuale in forma de dinte

Pare cadoul ideal pentru Zana Maseluta sau, ma rog, pentru cuplurile care vor sa transpuna altfel povestile din copilarie.

Jucaria sexuala botezata Jimmy Jane 2 nu doar ca are aceasta forma aparte insa este detinatoarea a numeroase premii, printre care premiul O pentru inovatie exceptionala in domeniu si jucaria sexuala a anului 2009.

Citește și:

Fiecare dintre cele doua protuberante este prevazuta cu un motor propriu pentru dublarea senzatiilor. Are patru modalitati de vibrare si cinci viteze. In plus, functioneaza pana la 4 ore fara baterii.

Acum ca ne-am lamurit cu partea tehnica, sa trecem si la lucrurile placute. Jucaria este menita pentru stimulare clitoridiana iar cele doua urechi pot fi pozitionate asa cum vrei, pentru ca sunt flexibile.

Mai multe de atat, il poti lua in cada pentru ca este waterproof.

Vezi jucarii sexuale-dinte

Jucarii sexuale pentru sex oral la barbati Autoblow

Dragele mele, acesta este Autoblow: stimulatorul pentru sex oral la barbati! Da, tehnologia merge pana acolo incat poti face sex oral de unul singur!

Are mai multe viteze, senzatii foarte realiste si nici nu se plange de dureri de cap. Prin urmare, poate fi un cadou minunat pentru cuplurile care au un simt al umorului mai picant. Ah, dar ca sa poata fi folosit, robotul pentru sex oral trebuie lubrifiant foarte bine inainte. Si poate, scos la o cina romantica, macar de impresie artistica.

Citește și:

Vezi modele de Autoblow

Jucarii sexuale pentru sex oral la femei Sqweel Go

Dispozitivul pentru doamne nu arata la fel de futuristic si de complicat ca cel pentru barbati.
Sqweel Go functioneaza pe principiul paletelor unui ventilator. Este prevazut cu 10 limbi (pardon moi) care se rotesc si redau senzatia de sex oral.

Este foarte mic si poate fi transportat fara nicio problema intr-o poseta sau chiar intr-un plic de seara. Jucaria poate fi folosita si pentru stimularea altor zone erogene, cum ar fi anusul sau sfarcurile.

Vezi mai multe modele

Jucarii sexuale pentru sex la distanta

Adio, nopti lungi de asteptare. Principiul Kiiro este varianta tehnologizata a expresiei „cu o mana vorbesc la telefon si cu cealalta ma gandesc la tine”.

Ai nevoie doar de bluetooh si o conexiune la internet. Pe platforma securizata Kiiro, fiecare utilizator are un nume si o parola proprie. Deschizi canalul de videochat si iti sincronizezi micul gadget cu cel al partenerului tau, oriunde in lume unde ai acces la net.

Citește și:

Pentru alte optiuni, citeste si materialul care include si jucarii sexuale cu comanda de la kilometri distanta.

foto prima pagina shutterstock cuplu sexy

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.