Setari Cookie-uri

Top 10 miscari nebunatice pe care sa le incerci diseara

Aceste miscari vor spori gradul de placere, vor intensifica senzatiile si te vor face sa traiesti clipe de neuitat alaturi de partenerul tau. Nu uita ca noutatea este cheia unei relatii sexuale reusite!

6. Pozitia leaganului

Barbatul trebuie sa stea pe pat cu un picior intins si celalalt sub fese, iar tu vei sta deasupra sprijinita pe piciorul lui pliat si cu picioarele pe umerii lui. Te poti spijini pe maini daca simti nevoia si tu esti cea care are control asupra miscarilor si a intensitatii acestora.

7. Incepeti printr-un dus

Iubitul tau a intrat la dus. Tu te uiti la televizor asteptand la rand? Incearca de data asta sa intru peste el. Spala-l usor pe spate apoi lasa mana sa ii atinga zonele intime. Mangaie-l peste tot si saruta-l usor. Opriti actiunea si continuati in pat (sau oriunde va trece prin cap).

Citeste si: 5 pozitii de sex pentru stimularea punctului G

8. Sarutati-va in zonele intime

Si nimic mai mult. In timpul preludiului sau cand faceti o pauza lasa-l sa te sarute in zona intima si fa si tu acelasi lucru, acest mic artificiu va spori placerea si va intensifica senzatiile.

Citește și:

9. Poarta un costum de latex

Chiar daca ti se pare usor deplasat si mai mult un cliseu, merita sa incerci sa faci asta macar o data. Cu siguranta asta se regaseste printre fanteziile lui si va fi incantat sa o experimenteze cu tine.

10. Serviti cina intr-o maniera speciala

Pentru aceasta seara va recomand sushi alaturi de un desert realizat din fructe. Spatiul: trupul dezvelit al partenerului. Instrumente puse la dispozitie: gura si limba. La desert puteti improviza.

Citeste si: Cele 4 tipuri de sex pe care sa NU le faci niciodata

foto prima pagina: cuplu elegant, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.