Setari Cookie-uri

Un orgasm pe zi: 7 pozitii de sex pentru o saptamana fierbinte!

Pozitii sexuale pentru fiecare zi a saptamanii

Acum ceva timp, circula pe net povestea unei femei care a facut sex in fiecare zi, timp de un an. Femeia spune ca a facut acest lucru ca sa treaca peste toate nesigurantele ei legate de sexualitate si trupul sau. „Experimentul” ei e demn de luat in seama si invatat din el. De altfel, il poti reproduce la o scara mai mica, sa zicem sex in fiecare zi timp de o saptamana. Si ca sa nu intervina rutina, avem sugestii pentru tine pentru fiecare zi.

Luni – pozitie sexuala „Saua”

Doar nu te asteptai sa incepem cu ceva ca „misionarul”, desi trebuie sa recunoastem ca aceasta pozitie clasica are cu siguranta avantajele sala. Saua este usor neconventionala si este posibil sa exersezi de cateva ori dar cine se plange? Partenerul tau trebuie sa stea pe spate, cu genunchii indoiti si picioarele departate.

Citește și:

Tu il incaleci –si de aici denumirea- peste piciorul drept, astfel incat genunchiul tau stang se sprijina pe pat in exterior iar celalalt intre picioarele lui departate. Ai grija sa nu te ia valul prea tare si sa-l proptesti in bijuteriile lui de familie ca-ti iei adio pana si de la misionar. Corpul tau va sta usor rasucit iar penetrarea se va face astfel cumva din lateral. Miscarile pe care trebuie sa le incerci sunt in fata si spate pentru stimularea punctului G. Pentru mai mult echilibru, poti sta cu o mana pe genunchiul sau ridicat si cu cealalta pe piept.

foto shutterstock cuplu senzual

Marti – pozitie sexuala „Genuflexiune”

Din aceasta pozitie sexuala, te alegi cu un orgasm de zile mari si faci si un pic de cardio. Doi intr-unul, si la propriu, si la figurat. Partenerul tau sta intins pe spate, fie pe pat, fie pe podea iar tu te astezi deasupra lui insa pui doar talpile jos.

Citește și:

Ca sa te sustina, el te poate tine de maini in timp ce te misti in sus si in jos. Daca vrei sa trisezi un pic si sa iti ofere ceva mai mult echilibru, partenerul tau isi poate ridica genunchii astfel incat sa stai sprijinita cu spatele de picioarele lui.

Miercuri – pozitie sexuala „Fata in fata”

Daca te simti mai romantica in mijlocul saptamanii, aceasta este pozitia ideala pentru tine. Avantajul este ca puteti ajunge la orgasm in acelasi timp si va puteti sincroniza foarte usor miscarile. Cea mai comoda varianta ar fi sa faceti acest lucru in pat dar podeaua e la fel de buna.

Iubitul tau trebuie sa stea in fund, cu picioarele usor departate. Tu te asezi deasupra lui, cu fata la el, evident, si cu picioarele de-o parte si de cealalta a lui. Daca vrei ca senzatiile sa fie mai intense, iti poti aseza sezutul intre picioarele lui, te lasi usor pe spate si te sprijini in maini in timp ce el face toata treaba.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.