Setari Cookie-uri

Top 5 lucruri mai bune decat sexul?

Ce prefera barbatii si femeile sa faca in loc de sex

Toata lumea stie cliseul cu femeile care folosesc durerea de cap ca sa refuze avanturile erotice ale partenerilor, de parca o persoana intr-o relatie trebuie sa se puna la dispozitia sexuala a partenerului, la orice ora din zi si din noapte. Asta ca sa vedeti ca nu doar femeile invoca scuze ca sa nu faca sex, exista mai multe studii care demonstreaza ca si unii si ceilalti, indiferent de gen, prefera uneori sa faca orice altceva in loc de sex.

1. Sex versus mancare

Mancarea castiga in 1 din 3 cazuri, cel putin potrivit studiului facut de Today.com si Match.com. Placerile alimentare joaca un rol mult mai mare decat credeam in vietile noastre. 32% dintre respondentii de singuri ambe sexe au declarat ca ar renunta mai degraba la sex in schimbul unei portii din mancarea lor favorita. Si acest lucru nu este valabil doar in cazul celor care nu au un partener.

Citește și:

foto shutterstock cuplu in pat

Din 3500 de persoane intr-un cuplu care au raspuns la chestionar, 28% ar prefera sa manance ceva bun in loc sa faca sex cu partenerul sau partenera. Daca va intrebati ce se afla in topul preferintelor, cicolata a obtinut 26% dintre voturi, urmata de friptura cu 25 de procente, cel putin in SUA.

Potrivit Huffington Post, lucrurile nu stau altfel nici in Europa, sau cel putin in Franta. Un studiu al publicatiei desfasurat la inceputul acestui an a concluzionat ca in topul placerilor frantuzoicelor, ciocolata a obtinut nota 7.1 din 10.

Din punct de vedere chimic, in creier are loc acelasi tip de reactie. Practic, atunci cand mananci ceva care iti face placere, e ca si cum ti-ai masturba creierul.

Daca erati curioase ce prefera femeile din Franta in locul sexului, 49% dintre respondente au ales ciocolata, 30 de procente prefera branza, 36 de procente adora foie gras, 33% dintre doamne prefera scoicile in locul sexului iar capsunile sunt preferate de 29% dintre ele.

Citește și:

2. Smartphone versus sex

Intr-o epoca atat de puternic tehnologizata, era aproape inevitabil sa ajungem si in momentul in care oamenii sa prefere telefoanele, tabletele sau computerele in locul interactiunii umane. Dar chiar asa, sa dam sexul pe un smartphone? Se apare ca da!

Daca stam un pic sa ne gandim, multi dintre noi dorm cu telefonul inteligent in pat, il iau dupa ei la baie, ii acorda atentie in timp ce mananca si nu il inchid nici la cinematograf sau la teatru.

Ai putea spune ca sunt implicati intr-o relatie cu smartphone-ul, deci povestea filmului Her in care Joaquin Phoenix se indragosteste de un sistem de operare nu e chiar departe de adevar.

In orice caz, daca ne luam dupa Mashable.com, 20% dintre americani prefera sa renunte la sex decat la telefonul mobil.

3. Somn versus sex

Un somn bun este important pentru sanatate si pentru starea de spirit, in general. Si o partida buna de sex este buna pentru sanatate si pentru starea de spirit, in general. Insa e mai usor sa dormi decat sa faci sex, si ala uneori de o calitate indoilenica.

Citește și:

Cel putin asa cred 80% dintre femeile care au raspuns unui chestionar din 2007. In plus, 72% dintre respondente au declarat ca au probleme cu somnul de cateva ori pe saptamana si prefera sa doarma decat sa faca sex.

4. Plasma versus sex

Daca vi se pare ca pana acum, doamnele sunt dispuse sa renunte la sex mai des decat domnii, stati sa vedeti ce le trece si lor prin cap. Potrivit Daily Mail, un studiu desfasurat in Marea Britanie arata ca 47% dintre barbati sunt dispusi sa nu mai faca sex timp de 6 luni daca la finalul acestora primesc o plasma cu diagonala de 50 de inci.

Poate ca pana la urma, nu e o pierdere atat de mare si poti sa impaci astfel si capra si varza pentru ca un alt studiu al britanicilor a aratat ca 50 dintre femeile respondente s-ar uita mai degraba la serialul preferat decat sa se oboseasca pentru o partida de sex.

giphy.com

5. Masturbare versus sex

Da, sexul pierde de fiecare data, inclusiv in fata masturbarii. Cel putin asta reiese din inforgraficul de pe JimmyJane.com.

Citește și:

41% dintre femeile care au raspuns la chestionar spun ca prefera sa se masturbeze in locul unei partide de sex. Intr-un fel, e de inteles: dureaza mai putin, are intotdeauna efectul scontat si e la indemana (pardon) daca nu ai un partener.

Daca sunteti curiosi, 32 de procente dintre femei spun ca se masturbeaza pentru ca le ajuta sa doarma si 10% dintre respondente spun ca se masturbeaza zilnic.

foto prima pagina shutterstock femeie cu ciocolata

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.