Setari Cookie-uri

Pozitii sexuale care ii innebunesc pe barbati

Top 5 pozitii de sex pe care sa le incerci ca sa-i sucesti capul!

Cine nu-si doreste sa isi condimenteze viata sexuala? Desigur, toata lumea. In fiecare cuplu, la un moment dat, intervineun soi de rutina. Si care alta metoda mai buna exista sa combati acest lucru, daca nu o partida aprinsa de sex dintr-o pozitie care sa-ti zapaceasca iubitul?!

In plus, pe masura ce va explorati trupurile impreuna, veti descoperi lucruri noi care va fac placere, va veti cunoaste mai bine si va veti intari cu siguranta relatia. Desigur ca pozitia misionarului este cea mai populara pozitie de sex si are avantajele ei.

Aceasta este ideala pentru serile in care te simti romantica si ai nevoie de tandrete si de multa dragoste. Pe de cealalta parte, sunt nopti in care vrei mai multa pasiune decat romantism iar pentru acestea, avem cateva sugestii picante.

foto shutterstock cuplu elegant

1. Sex pe masa

Iti poti surpinde iubitul intr-o seara cu o cina „speciala”. Imbraca-ti cea mai senzuala lenjerie, aprinde cateva lumanari, eventual da drumul la playlist-ul pentru sex. Daca nu ai inca o lista cu melodii sexy, avem noi cateva sugesti pentru tine AICI.

In loc de mancare, partenerul tau va avea parte din tine. Tu nu trebuie decat sa te intinzi pe masa. Din aceasta pozitie, iubitul tau isi poate stimula toate punctele erogene, inclusiv clitoriul. In plus, daca se va intinde peste tine, unghiul de penetrare se va schimba usor si iti poate atinge astfel punctul G.

Citește și:

Mai mult de atat, pentru ca toata partea superioara a corpului sau se va sprijini peste tine iar tu esti intinsa pe o suprafata mai dura decat o saltea, senzatiile pe care le vei simti vor fi mult mai intense decat in pat.

2. Pozitie sexuala cu femeia deasupra

Cu siguranta fiecare barbat este pur si simplu indragostit de aceasta pozitie si trebuie sa recunoastem, unul dintre motivele pentru care le place atat de tare este faptul ca nu trebuie sa depuna niciun efort.
In orice caz, pozitia are o sumedenie de avantaje si pentru tine.

In primul rand, tu controlezi intensitatea miscarii, profunzimea si unghiul de penetrare astfel incat sa iti atinga toate punctele fierbinti. In plus, daca stai deasupra, ai ocazia sa te dai putin in spectacol si sa pui in scena un show de zile mare.

Mai mult de atat, partenerul tau iti poate stimula clitorisul sau poti face tu asta, (si) pentru placerea lui vizuala.

Citește și:

3. Pozitie sexuala doggy style

Daca atunci cand stai deasupra lui, tu ai controlul, din aceasta pozitie lucrurile se schimba complet. Penetrarea se face pe la spate iar el poate decide care este ritmul. In plus, din aceasta pozitie se atinge unghiul ideal pentru stimularea punctului G.

Totusi, daca iti place sa il domini, poti controla intensitatea actului sexual si din doggy style. Trebuie sa te asiguri doar ca ai stabilitate si echilibru. Apoi pentru a impune un anumit ritm, nu trebuie decat sa te folosesti de forta bratelor pentru a te misca. In acelasi timp, iti poti folosi si soldurile.

Poti varia pozitia daca tu iti tii picioarele apropiate si te apleci in fata, sprijinita pe mainile intinse complet si pe piept dar cu fundul arcuit spre partenerul tau.

4. Tehnica alinierii coitale

Suna ca ceva ce ai face la dentist, nu? P.S: nu este niciodata o idee buna sa faci asta la dentist daca dentistul nu e partenerul tau sau o combinatie perfecta intre Ian Somerhalder, Chris Hemsworth, Chris Pine si Tom Hiddleston. Atunci da, ai dezlegare de la noi sa pui in practica tehinca alinierii coitale la dentist.

Citește și:

Lasand gluma la o parte, tehnica a fost inventata de psohoterapeutul Edward Eichel iar studiul sau a fost publicat in 1988, in Jurnalul de Sex si Terapie Conjugala. Pe scurt, aceasta este o variatie a misionarului insa este conceputa astfel incat sa ofere un maxim de frictiune asupra clitorisului si este foarte important ritmul in care se misca cei doi parteneri.

Intreaga greutate a barbatului este pusa pe trupul femeii iar senzatiile sunt mult mai intense. Scopul ei este alinierea zonei pubiene astfel incat baza penisului va stimula clitorisul.

5. Pozitie sexuala cu picioarele pe umeri

Este una dintre cele mai simple pozitii sexuale si ofera o penetrare foarte adanca. De aceea, este recomandata nu doar cuplurilor care vor sa combata rutina ci si barbatilor cu care natura a fost mai putin generoasa.

Practic, tu trebuie sa stai pe spate iar picioarele tale se vor sprijini pe cate un umar al partenerului tau. Chiar daca sunteti coplesiti de pasiune, miscarile trebuie sa fie facute cu delicatete pentru ca cervixul tau este destul de expus si o impingere mai brusca iti poate provoca senzatii neplacute.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock cuplu sexy

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.