Setari Cookie-uri

Cele mai traznite inventii sexuale

Nu o sa-ti vina sa crezi ce jucarii sexuale poti gasi in lume

Cu siguranta cea mai importanta inventie in materie de jucarii sexuale este vibratorul. De fapt, dispozitivul are o istorie absolut fascinanta. Potrivit The register.co.uk, in 2005 a fost descoperit cel mai vechi dildo din lume, adica un vibrator „operat” manual.

Aceasta avea 20 de cm lungime si era facut din piatra. In caz ca te intrebai de cand dateaza, cea mai veche jucarie sexuala are in jur de 30 000 de ani. Echipa de cercetatori de la Universitatea Tubingen a descoperit dildoul in pestera Hohle Fels. Desi inaintea sa au fost descoperite si alte forme falice, unele dintre ele chiar mai vechi, niciuna dintre jucariile sexuale gasite nu reprezenta atat de clar organele genitale masculine.

Mult mai tarziu, spre sfarsitul secolului al XVIII-lea, oamenii au inventat vibratorul, intai mecanic apoi pe baza de electricitate. In perioada victoriana, aceste dispozitive aveau scopuri curative. Se credea ca isteria poate fi tratata daca femeile in cauza se prezentau la medic. Acesta le masturba pana cand femeile ajungeau la ceea ce se numea paroxismul isteric, adica la orgasm.

Citește și:

Lucrurile au evoluat rapid si in prezent, exista mai multe tipuri de vibratoare. Unele dintre ele sunt destinate exclusiv folosirii externe, adica doar asupra clitorisului. In plus, o buna parte dintre vibratoare sunt acum waterproof si pot si utilizate cu incredere in cada.

Unul dintre cele mai populare vibratoare este Iepurasul, dispozitiv facut celebru de cele 4 personaje feminine din serialul Totul despre sex. Acesta este un vibrator intern care este prevazut cu doua „urechiuse” exterioare pentru stimularea clitorisului, foarte asemanatoare cu cele ale unui iepure si de aici, denumirea jucariei sexuale.

Dupa cum veti vedea, toate acestea sunt pentru „incepatori” pentru ca piata destinata placerii este extrem de vasta si ofera cele mai bizare jucarii sexuale care iti pot trece (sau NU) prin cap.

Citește și:

1. Vibrator Scorpion

Acesta este pe atat de infricosator de privit pe cat suna. Pe scurt, este un scorpion negru dintr-un cauciuc foarte mare si are inauntru un motoras. Ca sa fie treaba buna pana la capat, acesta este livrat intr-o cutie asemanatoare unui sicriu. Pentru ca i se misca atat clestii, cat si piciorusele sau coada, este folosit atat pentru stimulare interna cat si externa.

sursa lovehoney.co.uk

2. Lanterna care face ce???

Cel putin, asta a fost reactia mea initiala atunci cand am descoperit aceasta jucarie. La o adica, o poti face cadou cu toata increderea unui prieten singur sau care stie cum sa aprecieze o gluma buna. Aceasta jucarie sexuala arata fix ca o lanterna pana cand ii scoti capacul. Atunci cand o desfaci, iti dai seama ca este un dispozitiv manual de mastrubare pentru barbati. Produsul imita foarte bine anatomia feminina.

Citește și:

3. Limba Dragonului

Nu stiu daca si pentru voi e valabil dar eu sunt mare amatoare de fanfiction. Explorand prin acest univers din care, intre noi fie vorba, a purces si Fifty Shades of Grey, am dat peste cele mai mari ciudatenii sexuale din lume. De la fantezii sexuale cu Draco Malfoy si mere pana la acte de BDSM cu dragonii din Game of Thrones, nimic nu pare interzis sau prea mult in aceasta lume.

Probabil ca de aici este inspirata si aceasta jucarie jucarie sexuala denumita Limba Dragonului. Nu doar ca are dimensiuni diferite dar iti poti alege exact cat de tare (pardon, dar asa scrie) sa fie instrumentul tau. Teoretic, daca vrei o limba mai mica, este recomandat sa fie mai dura si daca iti doresti una de dimensiuni epice, materialul trebuie sa fie moale.

sursa bad-dragon.com

4. Masina de sex

Sau geanta de sex, daca vrei sa intram neaparat in detalii. Arata, asadar, ca o geanta obisnuita doar ca pe lateral este dotata cu un dildo. Pentru ca are mai multe functii, este insotita si de o telecomannda cu infrarosu, ca sa ii poti regla functiile.

Citește și:

Din pacate, una dintre functiile pe care nu le are este adaptarea culorii la outfitul tau dar nu cred ca asta este o problema. Masina de sex poate fi conectata la priza sau o poti utiliza cu baterii daca esti in deplasare. In plus, poti schimba pozitia deoarece functioneaza atat de orizontala cat si pe verticala.

5. Un orgasm nepretuit

De fapt, in acest caz, orgasmul are un pret serios. Aceasta jucarie este placata cu aur de 24k. Este un vibrator mic pentru stimulare interna si foarte, foarte silentios pe care il poti tine la incarcat. Acum ai solutia pentru evenimentele plictisitoare. In imbraci cu o little black dress, strecori vibratorul de aur in, ma rog, il strecori si il pornesti pentru ca bateria lui tine pana la 7 ore.


sursa lelo.com

foto prima pagina shutterstock femeie cu ruj rosu

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.