Setari Cookie-uri

20 semne ca esti gata pentru o casnicie

Cum iti dai seama ca esti pregatita sa te mariti?

O casatorie nu se afla pe lista cu lucruri de facut intr-o viata pentru toti oamenii iar asta este perfect in regula. Pentru altii, ziua nuntii este un vis devenit realitate. Pana la indeplinirea acestuia, exista cu siguranta cateva semne care iti vor indica faptul ca esti pregtita sa faci acest.

1. In ceea ce priveste planurile de viitor pe care le faci alaturi de partenerul tau, nu va mai ganditi in termeni de „daca” ci in termeni de „cand”.

2. Povestile despre intalniri ale prietenilor care nu au o relatie stabila parca nu mai au farmecul de alta data si cu siguranta nu simti ca iti lipseste intreaga nebunie a „terenului de vanatoare”.

3. Gandul de a avea copii, atat de distant si ciudat alta data, devine acum o posibilitate clara pentru viitor, daca nu cumva dorinta concreta.

4. Te-ai obsinuit atat de tare sa dormi cu cineva in pat incat nu poti sa te odihnesti asa cum trebuie daca nu dormi alaturi de el.

Citește și:

5. Nu aveti nevoie de planuri elaborate pentru a va simti bine impreuna. Compania celuilalt este suficienta pentru a garanta o seara reusita.

nunta

foto shutterstock cuplu casatorit

6. Va calculati banii impreuna si aveti un buget comun, chiar daca aveti conturi separate.

7. Tu si partenerul tau va incurajati reciproc si va sprijiniti intre voi atunci cand unul demareaza un proiect nou.

8. Va respectati independenta si niciunul dintre voi nu simte nevoia de a sti ce face celalalt in permanenta pentru ca aveti incredere unul in celalalt. Ceea ce trebuie sa pazesti constant nu se mai numeste iubire.
9. Aveti incredere unul in celalalt si va puteti spune orice fara teama de a fi judecat sau inteles gresit.

10. Chiar daca va certati, gasiti intotdeauna calea de mijloc si ajungeti la compromisuri in asa maniera incat niciunul dintre voi nu iese invins.

Citește și:

11. Nu va este teama sa va afisati laturile sensibile si vulnerabile in fata celuilalt pentru ca stiti cu certitudine ca partenerul nu va incerca sa profite. In plus, nu trebuie sa va orefaceti ca totul este in ordine atunci cand, de fapt, nu este asa.

12. Discutati intotdeauna despre ce va framanta si va lamuriti problemele impreuna. Nu asteptati ca lucrurile rele sa se stranga sub pres si sa va explodeze la un moment dat in fata.

13. Niciunul dintre voi nu se indoieste de sinceritatea si profunzimea sentimentelor celuilalt.
14. Nu iti planuiesti nunta, ci intreaga viata alaturi de persoana pe care o iubesti, indiferent daca veti trece printr-o ceremonie civila sau religioasa pentru ca iubirea dintre voi nu este confirmata de o semnatura pe hartie.

15. Atunci cand se intampla un lucru foarte bun sau foarte rau, prima persoana pe care o suni sa ii spui vestea este partenerul tau.

Citește și:

16.Fiecare dintre voi este impacat cu trecutul celuilalt si intelege ca este o parte din acesta,f ara sa schimbe in vreun fel relatia sau sentimentele dintre voi. Va iubiti pentru ceea ce sunteti, nu pentru lucrurile pe care le-ati facut inainte sa fiti impreuna.

17. Va cunoasteti foarte bine unul pe celalalt si va puteti da seama de starile voatre sufletesti doar dupa expresiile fetelor.

18. Nu simti nevoia sa schimbi ceva la partenerul tau. Atunci cand iubesti pe cineva, il iubesti cu bune si cu rele. Nu poti spera ca lucrurile care te deranjeaza acum se vor schimba prin magie dupa ce va veti casatori, chiar daca este cel mai mare angajament pe care si-l poate lua un om nu doar fata de sine insusi ci si fata de celalalt. Atunci cand exista probleme in cuplu, o ceremonie de nunta nu va repara lucrurile si le va pune pe calea cea buna, ci comunicarea, sinceritatea si dragostea pot face acest lucru.

Citește și:

19. Nu te mai vezi langa altcineva in afara de partenerul tau. Probabil ca cele mai multe dintre noi isi fac din adolescenta un portret al barbatului ideal sau isi stabilesc standarde pentru barbatul cu care se vor casatori insa in momentul in care iubesti pe cineva suficient de mult incat sa iti doresti o casnicie, imaginea lui nu mai poate fi inlocuita in planurile de viitor nici de cel mai frumos fat din lume.

20. Iti faci griji in permanenta pentru celalalt. Nu te gandesti ca ar putea sa te minta sau sa te insele pentru ca ai deplina incredere in partenerul tau insa atunci cand e plecat unul dintre voi, te gandesti mereu la siguranta celuilalt si speri sa nu i se intample ceva in lipsa ta.

foto prima pagina shutterstock mireasa si ginere

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.