Setari Cookie-uri

Top 5 trucuri neobisnuite pentru sex de milioane

Sfaturi inedite pentru cele mai aprinse clipe de tandrete

Nimeni nu a descoperit pana acum formula pentru partida ideala de sex. Daca ar fi sa speculam, probabil ca o buna parte a reusitei consta in experienta si pricepere iar cealalta sta in nivelul de intimitate pe care il ai cu partenerul, dorinta, conexiune si puterea momentului.

Poate ca cele de pe urma sunt mai importante decat tehnica si am castiga mult mai mult daca am privi sexul si altfel decat dintr-o perspectiva pur mecanica. Din punct de vedere biologic, stim toti ce anume si unde se afla si ce se face cu instalatia din dotare dar acest lucru nu este un garant pentru orgasm. De aceea, astazi ne vom opri asupra catorva trucuri sexuale speciale.

cuplu indragostit

foto shutterstock cuplu indragostit

1. Fa-ti timp si pregateste-ti spatiul pentru sex

Sexul la repezeala pe masa din bucatarie are sensul sau si e bine sa dai ascultare pasiunii. Dar pentru a te bucura cu adevarat de o experienta senzoriala completa, trebuie sa stii ca sexul nu se face in graba. Toti avem vieti pline si un program incarcat insa pentru calitate, trebuie sa depui macar un dram de efort. Prin urmare, nu conteaza cat de ocupata esti.

Citește și:

Deconecteaza-te macar timp de ora de la orice altceva si fa din acest lucru o prioritate, macar din cand in cand. Inchide toate telefoanele mobile din casa, scoate fixul din priza, opreste TV-ul si dezlipeste-te de laptop. Mai mult de atat, daca ai cum, scoate toata aceasta aparatura din dormitor. Aceasta camera trebuie sa iti serveasca pentru somn, relaxare si sex.

2. Nu te grabi nicaieri

Sexul nu este un maraton – desi uneori e important cine ajunge primul la linia de final. In orice caz, e destul de greu sa iti lasi toate problemele de peste zi la usa si sa ajungi acasa cu chef de sex. De aceea, este important sa ai putina rabdare cu tine si cu partenerul tau pana cand va veti descoperi impreuna starea de spirit necesara.

Este suficient sa savurati impreuna un pahar cu vin si sa va bucurati pur si simplu fiecare de prezenta celuilalt, de aroma voastra impreuna, de atingeri usoare de mana si de sarutari furate ca adolescentii. Un exercitiu foarte bun este sincronizarea respiratiei. Imbratiseaza-ti partenerul si apropiati-va fruntile apoi respirati impreuna, in acelasi timp.

Citește și:

3. Respira adanc

Nu este suficient doar sa respirati impreuna ci mai ales modul in care faceti acest lucru. Daca respiri scurt si sacadat, muschii ti se vor incorda si, in mod evident, nu iti vei putea relaxa trupul suficient pentru a te bucura de toate senzatiile pe care ti le poate oferi sexul.

De fapt, aceasta poate fi garantia unui orgasm exploziv. Respira profund atunci cand va sarutati si cand va mangaiati, trage adanc aer in piept in timpul sexului. Astfel, vei prelungi intreaga experienta iar tensiunea sexuala se va acumula treptat pana cand veti ajunge impreuna la un final de neuitat.

4. Nu sari peste preludiu

Daca ar fi sa facem o analogie culinara, preludiul nu este aperitivul iar sexul felul principal. Mai degraba sunt doua parti din acelasi preparat. De aceea, este indicat sa maresti preludiul cat de mult se poate. Cei mai multi dintre noi ne limitam la cateva minute insa acestea nu sunt suficiente.

Citește și:

Explorati-va incet zonele erogene, cauta puncte fierbinti nedescoperite pana acum pe trupul partenerului tau sau gaseste metode noi pentru a le stimula pe cele pe care le stii deja.

Lasa-ti mainile si gura sa cerceteze tot timpul, ca si cum ar fi prima data cand faci acest lucru si descoperiti impreuna noi metode prin care sa va bucurati unul de celalalt.

5. Exprima in cuvinte ce simti si ce iti doresti

Una dintre marile probleme ale secolului nostru ajunge de cele mai multe ori si in pat. Exact, este vorba de paradoxala lipsa de comunicare intr-o epoca a socializarii. Tocmai de aici pleaca numeroase probleme ale cuplurilor. Multi dintre oameni, in ciuda faptului ca au un partner stabil de ani de zile, nu spun ceea ce le face placere si se multumesc doar cu ceea ce primesc, uneori de dragul celuilalt si pentru nu a-i rani sentimentele.

Citește și:

Nu este cazul sa isi scrie fiecare un ghid de utilizare insa ar trebui sa lasam la o parte ideile preconcepute si pudoarea atunci cand ne aflam in astfel de situatii intime. De asemenea, nici nu este nevoie sa incercam sa incropim un soi de linie fierbinte intre asternuturi, desi limbajul piperat are avantajele sale.

E suficient sa spui in soapte tandre unde anume si cum ai vrea sa fii atinsa si sarutata. In plus, gemetele si respiratia profunda sunt indicii importante asa ca nu ar trebui sa incerci sa fac sex fara sunet, chiar daca din cand in cand, iti mai trezesti vecinii.

foto prima pagina shutterstock cuplu senzual

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.