Setari Cookie-uri

De ce trebuie sa incerci o aventura de-o noapte?

Avantajele sexului fara atasament emotional

Probabil ca o aventura de-o noapte nu este calea cea mai sigura spre marea iubire insa din cand in cand, poate fi exact lucrul de care ai nevoie. De multe ori, ne stavilim dorintele pentru ca ne cramponam de prejudecati dar adevarul este ca tu esti cel mai inversunat judecator al tau.

Fara sa ne dam seama, ne este inoculata ideea ca o aventura de-o noapte este in apanajul unei femei de moravuri usoare si nu ar fi prima data cand preconceptiile despre sexualitatea feminina functioneaza ca o arma impotriva noastra.

Cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont este ceea ce iti doresti tu si nimeni nu are dreptul sa te judece pentru asta sau sa te faca sa te simti mai putin decat ceea ce esti. Sexualitatea si dorintele sexuale sunt absolut normale si a trecut de multicel momentul in care oamenii ar fi trebuie sa accepte deja acest lucru.

foto shutterstock cuplu in camera

Citește și:

Si daca ai impresia ca o aventura de-o noapte este o greseala, s-ar putea sa descoperi ca este eaxct opusul acestui lucru. Atat timp cat iei o astfel de decizie complet constienta de ea, fara presiuni din partea cuiva sau fara sa ti se invarta capul de la alcool, atunci esti sigur pe calea cea buna. Asadar, iata cele cateva avantaje ale unei aventuri de-o noapte.

1. Poate fi un surogat perfect

Atat timp cat nu te pierzi in iluzia unei iubiri marete, vei putea sa te bucuri de o legatura sexuala de conjunctura care iti va face placere. Fiecare dintre noi are momente in care se simte singura dar pur si simplu, nu are suficienta energie de investit intr-o relatie. In acelasi timp, simti nevoia de contact uman, de o imbratisare pasionala si de un sarut fierbinte.

Daca nu esti pregatita sa te implici emotional intr-o relatie, o aventura pasagera poate fi cel mai bun inlocuitor. Desigur ca s-ar putea transforma in mai mult de atat dar asta tine mai degraba de noroc.

Citește și:

Esentialul este sa nu dai detaliilor mai multa importanta decat trebuie si sa nu iti cauti marea dragoste intr-un pahar cu apa.

2. Poti ajunge mai repede la orgasm

Scopul exclusiv al unei aventrui de-o noapte este placerea. Desigur, si in cazul relatiilor stabile acesta este unul dintre scopuri dar aici vorbim mai degraba despre nevoia de intimitate si afectiune decat nevoile fizice. Da, si fetele au nevoi sexuale si simplul fapt ca nu te afli intr-o relatie nu ar trebui sa te impiedice sa ti le satisfaci.

Prin urmare, atunci cand te hotarasti ca vrei un partener de ocazie, lucrurile sunt mult mai clare iar actiunea este mult mai la obiect. Acest fapt nu inseamna totusi sa te grabesti pentru ca organismul tau functioneaza la fel si ai nevoie de un strop de preludiu inainte de actul sexual in sine.

3. Inveti sa scapi de sentimentele inutile de vinovatie

Vina dupa o aventura de-o noapte este complet inutila. Daca stai stramb si judeci drept, nu ai de ce sa te simti vinovata sau rusinata. Atat timp cat te-ai simtit in siguranta langa partenerul ales pe moment, te-ai protejat si te-ai simtit bine, nu ai facut nimic gresit sau imoral.

Citește și:

Daca ai mustrari de vreun fel, intreaba-te de ce: te simti vinovata pentru alegerile pe care le-ai facut in mod constient despre corpul tau sau te simti vinovata din cauza a ceea ce ar putea crede altii despre tine?

4. Aventura de-o noapte nu te costa prea mult

Iar acum nu vorbim despre costul in bani sau alte bunuri materiale ci in sentimente si energie. Faptul ca ai un partener stabil nu inseamna intotdeauna ca esti fericita si satisfacuta din punct de vedere sexual.

Uneori, in timpul unei relatii, sexul poate ajunge pur si simplu un alt lucru de facut. Din pacate, si NU ar trebui deloc sa fie asa, multe dintre femei se tem sa respinga avansurile amoroase ale sotilor sau iubitilor din diferite motive. Intre acestea, primeaza de regula teama de infidelitate sau preconceptia ca sexul conjugal este o datorie care nu poate fi refuzata.

In ceea ce priveste o aventura de-o noapte, iei aceasta hotarare pentru simplul fapt ca iti doresti sa faci acest lucru si esti atrasa de persoana respectiva.

Citește și:

5. Iti implinesti o fantezie sexuala

Fiecare dintre noi are nevoie la un moment dat de o evadare din realitate. Si de ce nu ai face acest lucru in timp ce iti implinesti o fantezie sexuala si joci un rol? Atunci cand ai o aventura de-o noapte, poti fi pentru o scurta perioada de timp oricine iti doresti tu sa fii si sa te bucuri din plin de acest lucru.

Astfel, poti afla mai multe despre tine decat crezi, despre ceea ce iti face placere si despre inhibitii sau lipsa lor. Important este sa te simti fabulos si sa nu ramai prinsa in fantezie!

foto prima pagina shutterstock cuplu elegant

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.