Setari Cookie-uri

Nu sunt eu nebuna, tu esti nesimtit!

7 motive pentru care barbatii ne scot din sarite

Orice femeie care a avut o relatie stabila a trecut macar o data printr-o cearta cu partenerul in care acesta a incetat sa mai asculte orice argument, a ridicat din umeri si a dat a lehamite din mana zicand un singur cuvant: Ah, femeile! ca si cum noi toate am avea in capsoare un microcip care se scurtcircuiteaza din cand in cand. Sau si mai bine, iti spune cele doua cuvinte magice: Esti nebuna!

Nu, dragilor, nebuna a fost doamna care l-a scurtat pe sot de penis de vreo doua ori. Charles Manson e nebun. Susan Atkins a fost nebuna. Noi, restul muritoarelor de rand, ne-am saturat pur si simplu sa fim banuite de vreo problema psihica atunci cand domnilor si mai putin domnilor nu le convine cate ceva.

Daca vrem sa vedem musai un anume film, daca sunam prea des sau sunam prea rar, daca stam prea mult in oglinda, daca ne enerveaza fluieraturile de pe strada, daca suntem geloase sau daca nu suntem geloase, toate acestea constituie pentru unii argumente perfect plauzibile pentru care sa gratuleze o femeie prin cuvantul cu „N”.

Citește și:

Barbatii fac acest lucru din doua motive mari si late: nu au niciun contraargument solid si vor sa inchida gura unei femei si doi, e mai simplu sa spuna asta decat sa isi recunoasca, Doamne fereste, vreo greseala.

foto shutterstock barbat cu papion

1. Increderea nu este un dar din ceruri, ci trebuie castigata. Tocmai de aceea, atunci cand apar uneori primele semne de gelozie, nu sunt neaparat semnele unei femei cu un echilibru interior precar, dar poate insemna ca partenerul acesteia are un comportament nepotrivit sau are lucruri de ascuns. Desigur, asta nu justifica o vanatoare bezmetica de parole si pandirea laptopului deschis. Mai degraba este motivul pentru o discutie sincera si calma despre lucrurile si obiceiurile care deranjeaza la ambii parteneri.

2. Multi barbati se plang de faptul ca partenerele lor ii bombardeaza constant cu sms-uri. O cale buna pentru a opri acest „atac” este sa RASPUNZI LA PRIMUL MESAJ CA SA NU ISI FACA NIMENI GRIJI CA TE-AI PROPTIT CU MASINA IN PRIMUL POM IESIT IN CALE!

Citește și:

3. Lista de prioritati a unor oameni care formeaza un cuplu poate arata diferit. Si daca relatia este undeva dupa meciul de duminica, jocurile pe calculator, vizita verisorului de gradul al saptelea si scarpinatul in buric, problema nu e sigur la doamna.

4. Aniversarile sunt foarte importante pentru cei mai multi dintre noi, indiferent de gen. Desigur ca nu trebuie sa memorezi ziua primului sarut cand purtai sosete mov si prima frunza de toamna vazuta impreuna dar cu siguranta data nasterii parteneri sau aniversarea unor ani de la inceputul relatiei nu depaseste capacitatea intelectuala a celor mai multi dintre barbati.

5. Este perfect normal sa aveti (si) activitati separate. In momentul in care ai o relatie stabila, cercetatorii cred ca fiecare dintre cei doi pierde in medie 3 prieteni. Asta nu inseamna neaparat ca ii pierde pe toti. Si daca o femeie vrea sa petreaca timp in compania prietenelor si prietenilor ei, este un lucru perfect normal. Desigur, problema reala apare in momentul in care unul dintre cei doi isi doreste sa faca acest lucru iar celalalt il impiedica prin santaj si amenintari. In aceste cazuri, este vorba pur si simplu de abuz.

Citește și:

6. Indiferent de sexul cu care s-au nascut, nu toti oamenii au simtul umorului. Unii dintre noi gusta glumele, chiar si pe cele nesarate. Totusi, o buna parte dintre femei nu gasesc amuzante bancurile despre viol sau femei cu ochii vineti pe care unii dintre barbati le recita cu gura plina ca si cum ar castiga un Oscar pentru cea mai buna comedie.

7. Sosete lasate sub scaun. Pantaloni aruncati la intamplare. Chiuveta invadata de vase. Camasa langa pat. Toate acestea reprezinta un scenariu destul de cunoscut pentru cele mai multe dintre femei. Din fericire, unii dintre barbati sunt perfect capabili sa stranga dupa ei si ii felicitam pentru asta. Ceilalti au impresia ca fiecare dintre noi s-a nascut programata de la natura cu o dorinta nebuna de a face curat in casa de fiecare daca cand ne intoarcem de la birou.

Nicio dorinta coplesitoare nu ne impinge de la spate sa smotruim prin locuinte, sa jonglam cu cratita de mancare si eventual cu cei 1.2 copii per familie in acelasi timp, doar pentru ca maria sa, Barbat-sultan, nu binevoieste sa puna mana sa-si spele farfuria in care a mancat sa sa isi puna hainele murdare in cosul de rufe daca nu cumva sa dea drumul si la masina de spalat, procedeu care cere marele efort de a apasa doua butoane.

Citește și:

Nu, nu suntem nebune ca ne infurie dezordinea si lipsa de bun simt, suntem nebune sa acceptam o astfel de atitudine!

foto prima pagina shutterstock femeie in alb

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.