Setari Cookie-uri

Cele patru lucruri care te impiedica sa iti gasesti sufletul pereche

De ce crezi ca este atat de greu sa iti intalnesti sufletul pereche?

De cate ori ti s-a intamplat sa te uiti la barbatul cu care ai iesit la intalnire, sa iti spui ca este un tip foarte dragut, dar nu este tocmai genul tau?

De cate ori te-ai uitat la partenerul de langa tine si ti-ai spus ca este un om extraordinar, dar parca ii lipseste acel lucru atat de important pentru tine?

De cate ori ai refuzat un tip pentru ca nu a reusit sa te impresioneze din primele trei cuvinte?

Sunt lucruri pe care le vedem la cei din jurul nostru si le ignoram de teama sa nu descoperim altele ce ne-ar putea dezamagi.

foto: femeie frumoasa, shutterstock

Sunt lucruri pe care le cautam la un partener si nu le gasim nicicum, dar totusi ne agatam de o relatie ce nu ne satisface toate dorintele de teama sa nu fim singure.

Sunt lucruri pe care ni le refuzam, sunt bariere pe care ni le punem, sunt decizii pe care le luam gandindu-ne prea mult si uitand adesea de sentimente.

Citește și:

Este posibil ca in astfel de situatii sufletul nostru pereche sa fie langa noi si sa nu ne dam seama de acest lucru.

Este posibil sa il cautam acolo unde nu trebuie, si sa il vedem in persoanele nepotrivite doar din dorinta de a-l intalni cat mai repede.

Cercetarile curente au demonstrat ca sunt patru lucruri pe care le facem, lucruri ce nu ne permit sa ne gasim partenerul ideal.

1. Nu vrem sa parasim propria zona de confort

Pentru a putea cunoaste oameni noi si pentru a putea experimenta lucruri noi trebuie sa parasesti zona de confort si sa incerci altceva.

Daca iti plac sportivii si toata viata ai alergat numai dupa ei incearca macar o data sa iesi la o cafea cu un corporatist, cu un programator sau cu un artist.

Incearca sa cunosti oameni din mai multe domenii pentru a-ti putea da seama ce iti place mai mult si care dintre ei se apropie de ceea ce iti doresti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.