Setari Cookie-uri

Cele patru lucruri care te impiedica sa iti gasesti sufletul pereche

De ce crezi ca este atat de greu sa iti intalnesti sufletul pereche?

2. Avem prea multe asteptari de la prima intalnire

Te astepti sa iti dai seama din prima sau sa simti ca el poate fi sufletul tau pereche.

In timp ce iti povesteste cum si-a inceput cariera in vanzari (de exemplu) si a ajuns sa fie medic nutritionist, tu te imaginezi cum ai arata langa el peste vreo cinci ani cu un copil de mana. Nu iti place imaginea si te gandesti sa mergi mai departe catre un alt tip.

Daca vezi ca cel din fata ta are potential sa te surprinda si a doua oara, da-i o sansa. Pana la urma, nici tu nu esti o carte deschisa inca din prima clipa in care va cunoasteti.

3. Nu analizam detaliile importante

Superficialitatea castiga cat mai mult teren. Ne intereseaza ce nationalitate este, sub ce semn zodiacal s-a nascut, din ce oras provine si cu ce isi ocupa timpul liber.

Daca profesia lui nu este una interesanta, aproape ca il desfiintam pe omul din fata noastra si il trecem pe lista neagra.

Citește și:

Ar fi bine sa trecem un pic de aceste bariere, sa incercam sa vedem dincolo de "interfata grafica" si sa analizam gesturile discrete si vorbele marunte.

4. Ne stabilim un patern care nu este neaparat ceea ce avem nevoie

Sa spunem ca iti plac barbatii inalti, bruneti, cu un corp atletic, cu simtul umorului si cu varsta cuprinsa intre 27 si 35 de ani. Tot ceea ce nu se incadreaza in tipar iese din schema.

Poate ca este un tip amuzant, prezentabil si cu un zambet perfect. Dar poate este usor stangaci in ceea ce priveste comunicarea, poate bunul simt nu il caracterizeaza suficient si glumele lui nu sunt tocmai potrivite.

Tiparele pe care ni le inradacinam in minte nu sunt intotdeauna cele mai bune.

foto prima pagina: inima rupta in doua, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.