Setari Cookie-uri

Atrage energia iubirii in dormitorul tau prin 5 pasi simpli

Dscopera arta Feng Shui si energiile pe care le poate aduce in viata da te cuplu!

Pentru ca lucrurile sa functioneze asa cum trebuie in relatia de cuplu, fluxul energiei din dormitor trebuie sa fie unul foarte pozitiv pentru ca o relatie fericita este o relatie in care exista legaturi speciale, in care intimitatea ocupa un loc special si in care comunicarea este litera de lege.

Cea mai cunoscuta si mai des utilizata metoda de atragere a anumitor energii pozitive este Feng Shui-ul care are capacitatea de a optimiza spatiul dorit si de a-l incarca cu energie.

Cu cateva trucuri simple si cu un pic de ajutor poti sa creezi o atmosfera perfecta in dormitorul tau si sa atragi energiile potrivite pentru a crea momente deosebite.

foto: cana si inimioara pe geam, shutterstock

1. Tavanul plat

Linia tavanului trebuie sa fie plata pentru ca orice denivelare, orice lucru in plus sau tot ceea ce face ca tavanul sa nu aiba o linie dreapta, separa energiile voastre si acest lucru poate dauna relatiei.

Citește și:

2. Obiecte de arta

De cele mai multe ori, in dormitor nu intalnim foarte multe piese decorative pentru ca ne dorim cat mai mult spatiu si o deschidere cat mai mare. De exemplu pe fiecare noptiera poti pune cate o lampa de iluminat sau obiecte decorative ce pot forma o pereche.

Acest lucru va reflecta dorinta de pateneriat, de relatie de apartenenta, de completare, lucru care contribuie la dezvoltarea relatiei de cuplu si la creara noilor legaturi intre voi doi.

Ceea ce exprimi in jurul tau este ceea ce primesti. Daca vrei sa ai alaturi de tine un partener cu care sa formezi o pereche de invidiat, reflecta acest lucru mai ales in dormitorul tau.

3. Flori

Florile reprezinta fertilitate si transmit mesaje delicate care nu sunt intelese decat de energiile iubirii. Pe langa parfumul deosebit si prospetimea pe acare ele le aduc in dormitor, florile transmit energii pozitive si atrag energiile iubirii in cuplul vostru.

Citește și:

4. Fara oglinzi

Simbolul oglinzii este un subiect sensibil in stiinta Feng Shui. Se spune despre ele ca reflecta in exterior si transmit energii negative, asa ca incearca sa le tii cat mai departe de dormitor sau de usi. Se spune ca daca energiile negative iti intra in casa si intalnesc o oglinda, acestea se multiplica si iti pot dauna foarte mult echilibrului tau energetic si nu numai.

5. Nu exagera cu obiectele din sticla si cu cele electrice

Obiectele din sticla formeaza niste blocuri qi care perturba arominia energiilor iubirii si care le separa in acelasi timp creand un dezechilibru la nivel extrasenzorial. Feng Shui-ul isi doreste sa creeze pentru voi un spatiu in care energiile benefice sa fie maximizate, iar energia proprie sa fie mentinuta la cele mai inalte cote.

Armonia Feng Shui trece dincolo de cuvinte si nu ne putem exprima asa cum trebuie pentru a reusi cumva sa descriem ce se intampla la nivelul energiilor si la nivel senzorial.

Citește și:

Aceasta asrta ne ajuta si ne invata sa ne echilibram energiile si sa ne simtim bine in fiecare zi.

foto prima pagina: femeie cu rochie superba, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.