Setari Cookie-uri

8 locuri kinky in care trebuie sa faci sex

Cum sa faci sex in locuri publice fara sa fii prins?

Fie pentru ca vrei sa iti improspatezi relatie, fie pentru ca vrei sa incerci ceva nou, din cand in cand, sexul trebuie scos din dormitor si incercat in locuri neconventionale. Desigur, nu este o invitatie la expunere indecenta insa fiorii adrenalinei pot spori placerea sexuala a celor doi parteneri. Indiferent ca e vorba de un partener stabil sau de o aventura de o noapte, una dintre cele mai simple modalitati de a condimenta viata sexuala este o partida de sex intr-un loc neconventional.

1. Sex in mijlocul naturii

Cu siguranta prima sugestie nu este cea mai aventuroasa insa e bine sa o luam pas cu pas, fara graba. Desigur ca in mijlocul naturii poate insemna dupa o capita de fan, un camp cu grau (nu recomandam floarea soarelui pentru ca inteapa) sau pe malul marii. Cea mai sigura optiune ramane o padure, chiar si la marginea orasului in care locuiti. Important este sa va bucurati nu doar de atingerile partenerilor ci si de razele soarelui sau de adierea vantului.

Citește și:

2. Sex in masina

Probabil ca este cea mai sigura modalitate de a scoate sexul din dormitor, in primul rand datorita faptului ca implica un anumit grad de intimitate si de siguranta (atat timp cat nu incercati sa faceti sex in timp ce conduceti). Sexul in masina ofera numeroase posibilitati de a va bucura de orgasm, cu atat mai mult cu cat veti fi nevoiti sa improvizati si sa descoperiti pozitii noi.

3. Sex la cinematograf

Sexul la cinemtograf chiar nu este misiune imposibila insa trebuie sa tineti cont de cativa factori. In primul rand, filmul ales pentru “vizionare” trebuie sa ruleze ori ziua foarte devreme, ori sa fie ultima proiectie. Este foarte important sa nu fie o productie pentru copii pentru ca, in acest caz, este foarte posibil ca sala sa fie populata si la ora 11 dimineata. Daca pana acum suna prea complicat, varianta cea mai simpla ramane randul din spate, daca nu va e teama ca cineva sa isi intoarca din cand in cand privirea.

Citește și:

4. Sex in casa noua

O casa noua, doar a lor, este visul oricarui cuplu si daca aceste se indeplineste, atunci cu siguranta trebuie sarbatorit. Prin urmare, chiar inainte sa incepeti sa va mutati bagajele, mai bine luati-va unul pe celalalt in brate si botezati absolut toate camerele din casa noua.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.