Setari Cookie-uri

Cele 25 de Reguli ale Dragostei care iti transforma relatia in bine in numai 4 SAPTAMANI

FUNCTIONEAZA si trebuie doar sa le incerci. Mai mult, se spune ca functioneaza inca din primele 4 saptamani de cand le pui in aplicare. Oricat de simple ar parea, aceste reguli iti pot imbunatati relatia cu partenerul de viata si pot face din experienta ta de dragoste una cu adevarat magica:

FUNCTIONEAZA si trebuie doar sa le incerci. Mai mult, se spune ca functioneaza inca din primele 4 saptamani de cand le pui in aplicare. Oricat de simple si banale ar parea, aceste reguli publicate initial pe www.lovepanky.com si viralizate apoi pe internet iti pot imbunatati relatia cu partenerul de viata si pot face din experienta ta de dragoste una cu adevarat magica. Poti aplica si te poti lasa calauzit de aceste reguli ale dragostei indiferent ca te afli de mult sau de putin timp intr-o relatie. Ele te vor ajuta sa creezi o relatie de dragoste mai buna, mai frumoasa. Succes :)::

25 de Reguli pe care sa le urmezi in dragoste pentru a avea o relatie fericita

via lovepanky.com

Foto interior si prima pagina: Dragoste adevarata, relatie fericita @ Shutterstock

1. Fa tot ce iti sta in putinta sa iti iubesti partenerul neconditionat chiar daca pare greu sa nu fii egoist.

Citește și:

2. Gandeste din perspectiva partenerului atunci cand vine vorba de probleme ale inimii.

3. Incheie o cearta cat mai repede chiar daca a-ti imbratisa partenerul este ultimul lucru pe care il ai in minte.

4. Fa dragoste cu regularitate, insa niciodata nu aloca un anumit moment pentru acest lucru. A programa cand sa faci sex il face sa devina o indatorire, putand deveni plictisitor.

5. Comunicati unul cu celalalt si cresteti impreuna in dragoste, insa niciodata, pe masura ce anii trec, nu va indepartati unul de celalalt din cauza lipsei de comunicare.

6. Invatati sa va acordati spatiu unul altuia ca sa deveniti persoane mai bune. Chiar si in cele mai stranse relatii, din cand in cand, partenerii au nevoie sa petreaca ceva timp singuri pentru a-si simti lipsa unul altuia.

7. Niciodata sa nu il luati pe celalalt de bun. Aceasta este cea mai usoara cale de a cadea prada aventurilor si certurilor.

Citește și:

8. Spune o minciuna alba cand este nevoie, in special daca este o minciuna mica care nu o sa-ti schimbe cu nimic relatia, dar il va face pe partenerul tau sa se simta fericit.

9. Niciodata sa nu te feresti de critica pozitiva. Atata timp cat o spui intr-o maniera pozitiva, il ajuta pe partenerul tau sa devina o persoana mai buna.

10. Fii umarul pe care celalalt se poate sprijni. Momentele grele reprezinta etape ale relatiei in care relatia in sine este pusa cel mai mult la incercare. Fii alaturi de partenerul tau si, cand furtuna se va termina, dragostea va straluci mai tare.

11. Nu te certa niciodata in public, insa ingaduie sa va etalati afectiunea in mod public.

12. Dati-va intalnire unul cu celalalt chiar daca sunteti impreuna de ani de zile. Este unul din lucrurile care mentin dragostea vie.

13. Cautati sa aratati sexy unul pentru celalalt si acest lucru include un abdomen plat. Doar fiindca esti intr-o relatie nu inseamna ca trebuie sa renunti la tine si sa arati neingrijit.

Citește și:

14. Fa complimente partenerului chiar daca este un obicei. Complimentele sunt modalitatea cea mai buna de a multumi cuiva special pentru efortul pe care l-a facut pentru tine, indiferent de cat de mic ar fi.

15. Celebreaza zilele speciale. Zilele de nastere si aniversarile se pot repeta de prea multe ori, insa aceste evenimente importante sunt cele care creeaza amintiri.

Citeste continuarea pe Garbo.ro

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.