Setari Cookie-uri

5 pozitii de sex pe care sigur nu le stiai

Pozitii sexuale care iti vor aprinde imaginatia

Atunci cand vine vorba de sex, cei mai multi oameni sunt perfect multumiti cu pozitia misionarului sau cu alte pozitii de sex clasice, cum ar fi doggy style sau cu femeia deasupra. Eventual, din cand in cand, incearca o escapada erotica in masina sau in dus, poate pe masa din bucatarie si, cu ceva efort, pe un perete.

Asa cum vedeti, retete clasice, bine stiute de toata lumea. Tocmai de aceea, astazi va propunem cateva pozitii de sex speciale, inspirate pe de-o parte de Kama Sutra, pe de cealalta parte, detalitate de cercetatori si sexologi, in urma unor studii elaborate in domeniu.

1. Pozitie de sex Scoica

In cel mai rau caz, numele acestei pozitii poate suna ca un preperat haute cuisine insa nu are nicio legatura cu bucataria, cu exceptia cazului in care doriti sa o puneti in practica in aceasta incapere. Sexul in aceasta pozitie presupune ca femeia sa stea intinsa pe spate si sa isi ridice picioarele pana cand le va aduce de-o parte si de cealalta a capului.

Citește și:

Din aceasta pozitie, vulva si clitorisul sunt perfect expuse. Pentru ca este o pozitie care necesita atentie si lubrifiere abundenta, inainte de penetrare, barbatul ii poate oferi parteneri sale sex oral. Tot ce ii mai ramane acestuia de facut este sa o penetreze cu grija si sa isi sustina greutatea in maini.

foto shutterstock cuplu erotic

2. Pozitie de sex cu femeia deasupra

Asa cum spuneam, aceasta pozitie sexuala este una dintre preferatele cuplurilor insa poate fi reinventata intr-o mie de feluri, inf unctie de preferinte, rezistenta si flexibilitate. Totusi, pentru o stimulare ideala a punctului G si a clitorisului, este recomandat ca barbatul sa stea in genunchi, cu greutatea sprijinita pe fluierele picioarelor.

Femeia se va aseza deasupra partenerului, insa cu spatele la acesta. Pentru a se misca mai usor, ea isi poate intinde corpul in fata si se poate sprijini in maini. Din aceasa pozitie, asa cum spuneam, sunt stimulate nu doar punctul G, ci si clitorisul, sanii parteneri si alte puncte erogene datorita accesului facil al partenerului la toate aceste zone.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.